Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası
Magellan Exploris 710 nasıl atılır bu haritlar. Yardımcı olabilecek varmı.?
Ynt: GPS için Harita Üretim Programı
Arkadaşlar bende sas planet uydu görüntüsünü indirdim 18x güzelce jnx e cevirdim bird aye in içine attım lakin tanımlanamayan jnx hatası veriyor gps. bu arada garmin 62 s kullanıyorum. fikri olan varmı.??
Arkadaşlar Garmin 62 e forumda ne söyleniyorsa aynılarını denedim ama gps hale tanımlanmayan jnx hatası veriyor. fikri olan varmı
Arkadaşlar bu indirdiğimiz .jpg formatındaki uydu resimlerini garmin için nasıl .jnx e ceviriyoruz bi tütlü beceremedim. Yardım ederseniz sevinirim.
Tamam onuda indirdim. Garmin 62s için şimdi ne yapmam lazım. bittorent den inen dosya .jpg formatında. Sasplanet açmıyor onu.???
Arkadaşlar SASPlanet geçerli bir win32 uygulaması değil diye uyarı veriyor. Ayrıca winrarda da hata veriyor. Fikri olan varmı.???
Arkadaşlar % 80 tamamlandı beniki full olanlar mümkünse 24 saat açık bırakmalı bikaç gün.