onurlee kullanıcısının son içeriği

1. O

Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Magellan Exploris 710 nasıl atılır bu haritlar. Yardımcı olabilecek varmı.?
  2. O

garmin 62s

Ynt: garmin 62s gogle uydu görüntüerini ansıl yüklerim gps e bilen varmı??
  3. O

GPS için Harita Üretim Programı

Ynt: GPS için Harita Üretim Programı Arkadaşlar bende sas planet uydu görüntüsünü indirdim 18x güzelce jnx e cevirdim bird aye in içine attım lakin tanımlanamayan jnx hatası veriyor gps. bu arada garmin 62 s kullanıyorum. fikri olan varmı.??
  4. O

Garmin tümleşik haritaları ayırma

Ynt: Garmin tümleşik haritaları ayırma sayfadaki resimler görülmüyor?
  5. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Arkadaşlar Garmin 62 e forumda ne söyleniyorsa aynılarını denedim ama gps hale tanımlanmayan jnx hatası veriyor. fikri olan varmı
  6. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Arkadaşlar bu indirdiğimiz .jpg formatındaki uydu resimlerini garmin için nasıl .jnx e ceviriyoruz bi tütlü beceremedim. Yardım ederseniz sevinirim.
  7. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Tamam onuda indirdim. Garmin 62s için şimdi ne yapmam lazım. bittorent den inen dosya .jpg formatında. Sasplanet açmıyor onu.???
  8. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Arkadaşlar SASPlanet geçerli bir win32 uygulaması değil diye uyarı veriyor. Ayrıca winrarda da hata veriyor. Fikri olan varmı.???
  9. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası upload da yapıyor arkadaşlar 50-60k ile gönderiyor diyor.
  10. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Benimkide % 92 kaldı. Hadi biraz gayret arkadaşlar.
  11. O

Ynt: Tüm Türkiye'nin 1-15 zoom aralığında Google Earth ve OsmMapnik Haritası Arkadaşlar % 80 tamamlandı beniki full olanlar mümkünse 24 saat açık bırakmalı bikaç gün.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,939
Kaydolan Son Üyemiz
Madafak

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri