Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ayni problem vardı ,, iyi bir elektrikçiye gittim , göğüs altındaki flaşör lehimleri tazelendi .. problem Yok su anda herşey düzeldi .. [emoji106]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
merhabalar ;
bende aracımı yeni aldım. 2003 4.7 . 235.000 km de ,,2" rough country get+amortisör yükseltme kit aldım..
ve lastikleri 245x70x17 BF KO2 ile değiştireceğim. lastikleri aldım.. bakalım nasıl olacak ..
Ben de bu yüzden DİSCO 2 TD 5 bakıyordum ama çoğu kişi " aman DİSCO ya bulaşma , hele hele 3.9 a asla " diye konuştukları için , hedef küçülttük , KAREKASA yolunda ilerliyorum
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
başlıklar için teşekkürler..
antalya da oturuyorum ..Acaba Antalya da bu işleri yapabilecek servis var mı?..(hiç sanmıyorum )..gerçi iş sebebi ile bir ayağım istanbulda ama
herhalde , 2001 disco alsam en az 1-2 ayım sanayi de geçer, buna değer aslında biliyorum, disco ve karekasa artı ve...
WJ DÜŞÜNMÜYORUM, AMA XJ OLDUKÇA HOŞUMA GİDİYOR..2 TD5 LER DEDİĞİNİZ GİBİ FİYATLAR YÜKSEK..2003 200.000 KM CİVARI
OFFROAD DONANIMI OLMAYAN 65-70 CİVARI ..EN AZ 10-20 MASRAFLARI VAR BELLİ..
3.9 V8 LERDE HOŞ VE FİYATLAR DÜŞÜK AMA ANORMAL BİR BENZİN HARCAMA SÖZ KONUSU..
HERHALDE 4.0 XJ ALACAĞIM...