ORFOZKAMA kullanıcısının son içeriği

1. ORFOZKAMA

Jeep Wj Sİnyal Temazsizlik Yardim

Ayni problem vardı ,, iyi bir elektrikçiye gittim , göğüs altındaki flaşör lehimleri tazelendi .. problem Yok su anda herşey düzeldi .. [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  2. ORFOZKAMA

2000 Model Wj Jant Lastik Secimi.? Yardım Lütfen...

merhabalar ; bende aracımı yeni aldım. 2003 4.7 . 235.000 km de ,,2" rough country get+amortisör yükseltme kit aldım.. ve lastikleri 245x70x17 BF KO2 ile değiştireceğim. lastikleri aldım.. bakalım nasıl olacak ..
  3. ORFOZKAMA

Jeep Cherokee Xj(kare Kasa) H.o 4.0 Önerirmisiniz Offroad/onroad Karışık

İsteniyor ama satılmıyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  4. ORFOZKAMA

Dogru haklısınız hocam; pick up larda o fiyatlara yakın [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  5. ORFOZKAMA

Nissan için Etap Oto var , sahibi Güçlü, iyi ve bilgili biri tavsiye ederim Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  6. ORFOZKAMA

Evet eski model ; off road yapılmış ama ağır degil , usta da var ; fiyat 75 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  7. ORFOZKAMA

Araç konusunda hiçbir bilgim Yok ama araba cok iyi ve diri duruyor Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  8. ORFOZKAMA

Bir arkadasım Patrol önerdi ; 1993 Patrol 4.2 dizel buldum bir tane ne dersiniz ??? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  9. ORFOZKAMA

Hanım KAREKASA çok güzel görünüyor diyor bence haklı Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  10. ORFOZKAMA

Ben de bu yüzden DİSCO 2 TD 5 bakıyordum ama çoğu kişi " aman DİSCO ya bulaşma , hele hele 3.9 a asla " diye konuştukları için , hedef küçülttük , KAREKASA yolunda ilerliyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  11. ORFOZKAMA

Ok [emoji106] Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  12. ORFOZKAMA

Maalesef Facebook yok bende Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  13. ORFOZKAMA

başlıklar için teşekkürler.. antalya da oturuyorum ..Acaba Antalya da bu işleri yapabilecek servis var mı?..(hiç sanmıyorum )..gerçi iş sebebi ile bir ayağım istanbulda ama herhalde , 2001 disco alsam en az 1-2 ayım sanayi de geçer, buna değer aslında biliyorum, disco ve karekasa artı ve...
  14. ORFOZKAMA

WJ DÜŞÜNMÜYORUM, AMA XJ OLDUKÇA HOŞUMA GİDİYOR..2 TD5 LER DEDİĞİNİZ GİBİ FİYATLAR YÜKSEK..2003 200.000 KM CİVARI OFFROAD DONANIMI OLMAYAN 65-70 CİVARI ..EN AZ 10-20 MASRAFLARI VAR BELLİ.. 3.9 V8 LERDE HOŞ VE FİYATLAR DÜŞÜK AMA ANORMAL BİR BENZİN HARCAMA SÖZ KONUSU.. HERHALDE 4.0 XJ ALACAĞIM...
  15. ORFOZKAMA

Yalnış gitti bir önceki :smiley: bütçe 60K civarı amacımız hafif offroad ve aile beraber haftasonu doğa kamp gezileri

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.