Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iyi günler karavancı dostlarım. Ben kısa bir süre sonra Avrupa turuna çıkmayı düşünüyorum. Bulgaristan Sırbistan macaristan avusturya Almanya İtalya ve dönüşte ise balkan ülkeleri ve Yunanistan dan ülkeye girmeyi planlıyorum. Tarih ve süre sıkıntımız yok. Hemen hemen kalmak istediğim yerleri...
İyi günler. Ben ayrıca sizin takipçinizim. Cevaplarsanız bir soru soracağım. Aküyü ya fazla doldurursak yada fazla voltajda veya amperde doldurursak aküler kaynıyor diye birşey duymuştum. Siz bunu nasıl önlüyorsunuz. Ben de iki tane AGM akü kullanmak istiyorum.
Son yazi uzerinden 9 ay gecmis ama konuyu canlandiralim. Psa araclarla hic fiziki bir temasim olmadigi icin soruyorm. Arac ici olculerde (15 ve17 m3) genislik 1.870 olarak goruluyor.
Bu olcu duvardan duvara mi? Yoksa icte bulunan direk ve kirislerin arasindaki olculer
midir?
Siz nasıl araç alımı yapacaksınız bilmiyorum ama önünüze bir ışık tutacaksa;
1. Bir ticari aracı (panelvan) karavan olmadan önce bir kaç yıl kullanmayı düşünüyorsak alım yaparken özel kullanım için nasıl bir işlem yapacağız?
2. Bu özel kullanım yapacağımız panelvan aracımızın ruhsatını hiç...
Sayin EvliyaCelebi2 aciklayiici cevabiniz icin tesekkurler. Boylece bu dusunceden vazgecip, klasik arac alti sisteme devam ediyoruz. Tecrubeler dusuncelerden daha degerlidir.
İyi günler Arkadaşlar. Ben de ortaya değişik bir fikir atayım dedim. 100 litrelik bir temiz su deposu tavana monte edilirse ne düşünürdünüz?
Ben bunu yapmayı planlıyorum. Ama sizinle görüşleriniz benim için çok önemli. Depo yatay olarak homojen bir şekilde tavan üzerine yerleştirilip etrafına...
İyi günler.
Bilginiz olduğunu düşünerek nacizane bir kaç sorum olacak eğer yanıtlarsanız;
Diyelim ki uzun vade de yapmak üzere bir 17 küplük panelvan aldık. Bunu
1. B sınıfı ehliyetle trafikte kullanabilirmiyiz.
2. Bu araba almadan önce ticari amaçla kullanıldığından biz aldığımızda özel...
Bende 49 yasinda ilk defa sizin gibi cubucakta eylul 2017 yilinda bir cadir kamp yaptim serkandmr bey. Anlattiginiz her seye imzami atiyorum. Kaleminize saglik.