ortacalı kullanıcısının son içeriği

1. O

Bir Ayda Avrupa Turu

Teşekkürler, zamanınızı ayırıp gezinizi bu forumda paylaştığınız için. Gezmek için hakikaten zenginlik gerekmiyor. Bu bir gönül işi, isteyince bal gibi de oluyor. Bunu vurguladığınız için ayrıca teşekkür ederim.
  2. O

Karavan Alırken Sonradan Üzülmemek İçin Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Konu taşındı mı... Birden bitmiş...
  3. O

Hikayenin Sonu (pino Karavan Bizi Nasıl Delirtti!)

Tam Pino'yu almaya karar vermiş araştırma yaparken size rastladım. Behçet Bey, 7-8 gündür yazılarınızı okuyorum. Nihayet bitti. İçimede büyük bi sıkıntı oluştu. İyi de oldu. Yerli karavan alma fikrinden vazgeçtim. Adria veya Hymer almaya bütçemiz olmadığı için, Nasıl olacak hiç bilmiyorum...
  4. O

2017 Mayıs 90 Gün Italya - Almanya-hollanda-belçika-fransa-portekiz-ispanya

Keyifli bol maceralı birgezi olması temennisiyle...
  5. O

Lütfen Bana Akıl Verin

Kısıtlı bütçelerle hayatımızı daha da güzelleştirme çabalarındayız hepimiz. Küçüklüğümden beri hemen hemen her yaz çadır kampı yaparak büyüdüm. Evlenince eşimin kamp olayını sevmediğini fark edince, kendim arkadaşlarla devam ettim çadır olayına. 3 Çocuk olunca hanımı karavan olayına ikna...
  6. O

Lütfen Bana Akıl Verin

Inşallah. Canım ülkem de neyin neden dolayı yapıldığını hiç anlayamadım da... derin bir iç çekmekten başka da bişey yapabileceğimiz yok. Umut ediyorum ben de, akla mantığa uygun, vatandaşın rahatlığını gözeten bi düzenleme olur diye biz ölmeden önce...
  7. O

Lütfen Bana Akıl Verin

Selamlar. Ben de karavan aşığı olup anca karavan sahibi olmaya çalışanlardanım. Ilk başlarda motokaravan düşündüm, düzgününü bi türlü denk getirimedim, sonra minibüsten yaptıralım diye düşünürken minibüsleri karavan yapınca ortaya çıkan sigorta ücretlerini duyunca hevesim kursağımda kaldı...
  8. O

Bir Ayda Yunanistan, Adriyatik Ve Italya -temmuz 2015

Gökcen, yazın için yüreğine, eline sağlık. Bu soğuk günler de içimizi ısıttın. Senin güzergahının tam tersini planladım ben de. Çok teşekür ederiz.
  9. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Iyi günler. Adım Sezar, 19 yıllık öğretmenim. Ben de çoğumuz gibi doğayı, gezmeyi seven biriyim. Çocukluğum tatilleri çoğunlukla çadır da olduğu için kamp olayını çok severim. Ama eşim bu olayı sevmediğinden ailecek hiç kamp tatili yapamadık. 3. çocuğumuz dünyaya gelmesini beklerken eşim...
  10. O

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

Iyi günler. Tunç bey emeğinize sağlık. Biz de önümüzde ki yaz için çekme karavan planlıyorduk Eşimle. Ama son andaeşimin, ben çekme karavan istemiyorum, olursa motokaravan olsun demesi ile yönümü değiştirdim. Hazırların fiyatları da bütçemi aştı bi de, Ben de 3 çocuk (11,2 ve 0 yaşlarında)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,843
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

Geri