ortegavia kullanıcısının son içeriği

1. ortegavia

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı

Çok büyük sorun çıkaracak tipler değilmiştir. Yöre halkıdır. Fakat sonuçta içince kendilerini sapıtabilirler bu da bir gerçek.
  2. ortegavia

Karabük Ovacık Belen Yaylası Civarı

Sessiz sakin kuş uçmaz kervan geçmez oralardan. Mustafa beyin dediği gibi Kışlapazarı köyüne yakın sayılır. Yani rahat bir yerdir Vahşi Kamp sevenler için.
  3. ortegavia

Kamp Yeri Seçimi

Herkese selam. Bir önceki konumda aysonu gibi kampa gideceğimizi ve yer konusunda yardım istediğimi söylemiştim. Tarih aşağı yukarı netleşti. Ayın 4'ünden 6'sına kadar olacak gibi bir hafta sonu kampı. Yer konusuna gelecek olursak da; şu anda 3 farklı yer arasında kararsızım. 1- Davutun...
  4. ortegavia

İstanbul Çevresi Kamp Yerleri

Merhabalar. Bir arkadaşımla Temmuz ayı sonu gibi bir kamp planlıyoruz. İstanbul'da yaşıyoruz. Cuma çıkıp Pazar döneceğiz. Çok fazla insan olmayan yani kalabalık olmayan bir yer tercihtir. Benim aklıma gelen ilk yer Sakarya ama önerisi olan varmı? Çadır kuracağız. Teşekkürler.
  5. ortegavia

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Yol konusunda net bir şey diyemeyeceğim.diğer konuya da yorum atmıştım. bana kalırsa bir sorun olmayacaktır. fakat şöyle bir durum var. kış aylarından ve yağışlı bir dönemde çıkıldı veya çıkılmadı bu sorun yaratabilir. muhtemelen toprak yol olması sebebiyle çukurlar, çamur vs. bu yüzden son...
  6. ortegavia

Ankaradan Karabük Yeniceye

bana kalırsa bir sorun olmayacaktır. fakat şöyle bir durum var. kış aylarından ve yağışlı bir dönemde çıkıldı veya çıkılmadı bu sorun yaratabilir. muhtemelen toprak yol olması sebebiyle çukurlar, çamur vs. bu yüzden son halini görmek gerek.
  7. ortegavia

Ankaradan Karabük Yeniceye

Kampa gidecekseniz eğer Eğriova göletine kadar çıkabilirsiniz. Belediye ye ulaşırsanız yardımcı olurlar.
  8. ortegavia

Eğriova Göletini Bilen Var Mı?

Artık eskisi gibi değil. Belediye çeşitli tabela ve bilgilendirmeler ile bölgenin tanıtımını yaygınlaştırmış durumdadır. Yani belli bir bölgeye kadar kolay ulaşım sağlayabilirsiniz, sorun yaşamazsınız.
  9. ortegavia

dogablogu.net

dogablogu.net

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı