oscarmendez kullanıcısının son içeriği

1. oscarmendez

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum güle güle, iyi günlerde kullanın yeni aracınızı..
  2. oscarmendez

Defender 110 Westfalia Tavan

Ynt: Defender 110 Westfalia Tavan takip..
  3. oscarmendez

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira benim siparişler de elime ulaştı dün sorunsuz, ücretini hesabınıza aktardım.. teşekkürler..
  4. oscarmendez

Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)

Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008) Teşekkürler, fotoların devamını yükleyemedim, hata verdi birkaç kez.. Bir ara tekrar deneyip, yükleriz... Bu hafta sonu şehir dışında olacağımız için katılamayız ama burada olsaydık, gezenbilir ekibi ile de tekrar giderdik.. Bu arada...
  5. oscarmendez

Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008)

Ynt: Ankara - Karagöl'de Sonbaharın Renkleri (19 Ekim 2008) Fatih Bey'in Sonbaharda Karagöl Fotoğraflarından 3 sene sonra, Aynı mekanda bir sonbahar günü daha: Tarih: 16 Ekim 2011 (Fotoğraflar Eşim (Derya) tarafından çekildi)
  6. oscarmendez

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Oktay Algün Doğum Tarihi Ve Yeri: 1973-Ankara Memleket: Ankara Semt: Ayrancı (Hoşdere) İlgi Alanı: amatör fotoğrafçılık, doğa gezileri ve yürüyüş. Not: 6 aylık bebeğimizle birlikte bundan sonraki etkinliklerde yer almayı diliyoruz..
  7. oscarmendez

Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira

Ynt: Benzin ile Yanan Kibrit (ÇAKRİT) - Sadece 2,5 Lira Merhabalar, ürün elinize geçtiğinde ben de 10 tane almak isterim, teşekkürler..
  8. oscarmendez

Hangi Marka Diesel Yakıt?

Ynt: Hangi Marka Diesel Yakıt? Pek çok kişinin de doğru bir şekilde söylediği gibi, yakıt kalitesi garantisi, şirketten çok istasyona bağlı aslında.. Bir de araç üreticisinin önerdiği markaları dikkate alabilirsiniz (katkı maddeleri sebebiyle). Ben, 5 yıl dizel araç kullandım, hemen hemen tüm...
  9. oscarmendez

Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz

Ynt: Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz fotoğraflar ve bilgiler için çok teşekkürler, ben sanırım bir süre daha orjinal ses sistemi ile kullanacağım. Düzgün görünen ve forester ile uyumlu bir navigasyon/medya sistemi için en az 1400 TL harcamak gerekiyor sanırım..
  10. oscarmendez

Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz

Ynt: Forester MP3 Player,Blutooth Ve Multimedia Önerileriniz merhabalar, hem bu ilginç konuyu canlandırmak, hem de görüşlerinizi sormak açısından, aşağıdaki linkte yer alan ürünü kullanan var mı? veya hakkında fikri olan...
  11. oscarmendez

Ben de Forester Sahibi Oldum

Ynt: Ben de Forester Sahibi Oldum tekrar hayırlı olsun, güle güle, iyi günlerde kullanın foresterınızı... sitede çok tecrübeli arkadaşlar var, onlar daha detaylı ve doyurucu cevaplar verecektir ama ben de öğrendiğim kadarıyla fikirlerimi aktarabilirim sorduğunuz konularda.. araba bir süre...
  12. oscarmendez

Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi

Ynt: Forester Almayı Düşünenlerin El Rehberi bu, çok faydalı bir konu başlığı olmuş.. yazanların eline sağlık.. üst sıralarda yer alması için, bir güncelleme yapayım istedim..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri