osem kullanıcısının son içeriği

1. O

İnvertör İle 220 Volt Buzdolabı Kullanım Tecrübeleri

Aynen :smiley: kompresöre değişir invertör. Yakında haftasonu Dbk 1200 modifiye deneme şansım olucak . Yazarım çalıştı mı çalışmadı mı . işin zoru kaputun altında aküye yakın invertöre yer bulmak invertörden de arka bagaja buzdolabına uzatma kablosu çekmek. :sweatsmile:
  2. O

Yorulmak lazım ki,dinlenmek anlamlı ve keyifli olsun...

Yorulmak lazım ki,dinlenmek anlamlı ve keyifli olsun...
  3. O

Teşekkürler deneyip görücez deneyimleri paylaşırım.
  4. O

Teşekkür ederim İlker bey. Dbk power 1200 modifiye invertör işimi görür mü ? Hattın arasına şalter koyup araç durunca kapatsam aküyü bitirmese uygun olur mu.
  5. O

Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Herkesin bildiği gibi 12 volt soğutucu fiyatları yüksek.220v mini buzdolabı Olur mu olmaz mı derken,bim de dijitsu DB50 marka mini buzdolabı gördüm fiyatı 260 lira (259tl) bir tane aldum. Hala bim de mevcut diğer internet sayfalarında fiyatı daha yüksek...
  6. O

Öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Herkesin bildiği gibi 12 volt soğutucu fiyatları yüksek.220v mini buzdolabı Olur mu olmaz mı derken,bim de dijitsu DB50 marka mini buzdolabı gördüm fiyatı 260 lira (259tl) bir tane aldum. Hala bim de mevcut diğer internet sayfalarında fiyatı daha yüksek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
alierkam3806

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri