Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kesinlikle direksiyon kutusu olaya sıraylabakarsak abiler nacizane fikrim ustalara saygılar
Deksyn simidi sağ veya sola aldığı manevrayı kutudan önceki dreksiyon mavsalı sıkıntı yoksa kutuya aktarır ve drksyn kutusundaki sonsuz dişli dediğimiz bi mil var ve tahriki ilettiği dişliler kutudan...
İnanın otomobil gibi kullanıyorum hafif yüklenmelerde bile arkamdaki araç dumana boğuluyor usta enjektör memelerini yenilicek bi bakacağız duruma umarım sıkıntı kalmaz
Üstadlar 2.7 wj m var aynı araçtan olupta siyah duman atmayan varmı pompacı ne dediyse yaptık fakat azda olsa duman var fikirleriniz ve önerilerinizi bekliyorum saygılar
Üstan bu olay benimde başıma geldi motor lambası yandı ve araç gaz yemiyordu çekişten düşüyordu cihaza bağlatıp baktırdım eksantirik sensörü arızası verdi sıfırlayınca bi müddet gitti fakat yine yandı zaman kısıtlı olduğu için bu şekilde 200 km yol yaptım sonrasında gözlemlediğim turboya giden...