osman6435 kullanıcısının son içeriği

1. osman6435

Kendi Karavanını Yapanlar; Kandıralı

sevgili vankel kardeşim çok güzel bir proje olmuş istediğiniz gibi sonuçlanması dileği ile merakla takip edecğiz.
  2. osman6435

Ege Turumuz Başlıyor Önerileriniz

Tolga bey iyi tatiller dileriz bu marmaris evcan kamping nasıl beğendinizmi temiz bir yermi yasaklar varmı mangal,ateş,içki gibi birde fiyatları nasıl yazarsanız bizim içinde iyi olur teşekkür ederiz.
  3. osman6435

Bekar Insanları Ayrıştırıp Almayan Kamp Yeri Ile Ilgili...

Yücel hocam merhabalar karşılaştığınız bu tatsız olaydan dolayı üzüldüm üstelik bu kamp ülkemizde ki çoğu kamp ile aynı özelliklere sahipken faiş diyebileceğimiz fiyat uygularken birde evli bekar şu bu ayrımı yapması hiç hoş değil bir arkadaşımız da kampı haklı gören bir yazı yazmış bende...
  4. osman6435

Benim Karavanim Piri (pir-i Kamp)

yücel hocam yeni karavanınız hayırlı olsun bence çok güzel seçim yapmışsınız güle güle kullanın...
  5. osman6435

Çeki Demiri Ve Karavanhakkında

merhaba cengiz bey bence küçük bir karavan bulabilirseniz o araba çok rahat çekebilir hiçbirşey de olmaz ben 1.4 motor araçla ağırlığı 800 kg olan eşyalarla 950 kg civarı karavanı gayet rahat sorunsuz çekiyorum sizin aracınız bence daha rahat çeker tabi eşya yüklerken dengeli yükleme yapmak...
  6. osman6435

Kamp Ve Karavan Turizmi Ile Ilgili Genelge

inşallah belediyeler bu işleme duyarlılık gösterir...
  7. osman6435

merhaba arkadaşlar ben İzmir de Bayraklı semtinde yaşıyorum devlet memuruyum Allaha şükürler...

merhaba arkadaşlar ben İzmir de Bayraklı semtinde yaşıyorum devlet memuruyum Allaha şükürler olsun sağlıklı bir kızım ve bir oğlum var.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,162
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri