Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
erzurumlu ölür kabre gömülür. kafayı tak diye çarpar tahtaya anlar öldüğünü sonra sorgu sual meleği gelir hemen erzurumluyu sorguya çeker.
-rabbin kim nebin kim?
erzurumlu;
-"hele dur gardaş bir soluklanak" der
-sorgu sual meleği buna bir tane yapıştırır
erzurumluda cevap hazır
- hep böyle...
ben bu işin uzmanı değilim ama benim bildiğim şudur. çıkarken ne şekilde çıktıysanız girerken o şekilde girmelisiniz. çıkarken araçla çıkıp dönüşte römorkla dönemezsiniz.
her türk erkeği gibi gününün belirli bir zamanını sarı sitede geçiririm. kah ev bakarım kah araba keyfim isterse karavan. en pahalı araba neymiş, en ekonomik boğazda yalı neymiş, yok efendim meteor taşı kaç paraymış alamayacağım ne varsa araştırır dururum. bir nevi milli spor yani.
bir kaç sene...
henüz sahibi olamasam da yıllardır çekme karavan araştırırım ve forumu okuyucu olarak takip ederim, üye olmak bugüne kısmetmiş.
pandemi döneminde mantar gibi tamiraneden hallice üreticiler dışında bilinen tüm üreticileri gezdim, gördüm, dokundum. son 3 yıldır yaz tatillerimi karavan kiralayarak...