oxsigen kullanıcısının son içeriği

1. O

Yükseltme Kiti Zj Kasa Için

davut ustayla görüşüyorum ben aracımın bakımlarını kendisi yapar.
  2. O

Grand Cherokee 5.2 97 Model Almayı Düşünüyorum

arazi içinde 5.2, asfalt otoban şehir içi düşünüyorsanız 4.0 97 model her zaman iyidir.
  3. O

5.9 A Alternatif Arıyorum...

vitara 2. jxr all böyle bir modeli vardı benzin, otomatik bu araçları övüyorlar bende çok merak ediyorum ileride binmek istiyorum.
  4. O

Grand Cherokee Zj Şanzman Ve Motor Yağı

Mrb, grand cherokee aracım için uygun olan şanzıman ve motor yağı nedir, 250 binde, 4.0 motor.
  5. O

ağır bakımları geldi tüm sıvaların değişmesi lazım bu işlem için şamzıman yağı ve filtreler dahil bostancı jeep garajdan fiyat aldım orada halledecekler, daha önce çok sıcak zamanlarda aracı antalyada kullanırken hareret durumu olmaması için termostatı iptal etmiştik. dediklerinize uyacağım...
  6. O

istanbuldayım yedpadan toptancıdan alt takımdaki parçaları biraz uyguna toplayıp, tanıdık ustamda değiştirteceğim. extra olarak difransiyel yağlanacak ve şafta ayar yapılacak. sonra yola devam, mevcut getleri mi kestireyim yoksa 2 inç olarak sıfırmı alayım sizce? Yükseltmek istememin sebebide...
  7. O

merhaba cevabınız için teşekkürler rot-balanscıdan alt takımdaki bozuk parçaların listesini çıkartmıştım amortisörler,virajdenge çubukları,rotbaşları bilimun diğer parçalar arızalı sorunlu zaten seslerde mevcut alt kısımda, sorunu çözmek adına aynı masrafı kite yapıp çözüm üretebilmek için böyle...
  8. O

Merhabalar, grandcherokee 4.0 aracımıza yükseltme kiti taktıracağım, şuanda 10cm get mevcut hiç memnun değilim kit ile durumu değiştirip, alt takımdaki masraflardan da kısmen kurtulmayı düşünüyorum. istanbul da değişim için tavsiye edebileceğiniz servis usta ve hangi markanın kiti daha konforlu...
  9. O

Satilik Zj Cherokee 1993

aracınız güzel inşallah tez vakitte satarsınız, jantlarınız nereden ve kaç paraya aldınız hoşuma gitti açıkcası.
  10. O

Zj Difransiyel Tamiri

Merhaba istanbulda anadolu yakasında tavsiye edebileceğiniz işini temiz sağlam yapan 4.0 grand cherokee için difransiyel tamiri yapabilecek usta varmıdır. Arıza tahmini difransiyel bilyaları dağılmış içinin açılıp tamirinin yapılması gerekiyor. yorum yazma zahmetinde bulunacak herkese şimdiden...
  11. O

1996 Grand Chorekee 5.2 ' Yi Nasıl Bilirsiniz :)

4.0 olanı hem vergi olarak uygundur hemde 96 sonrası hafif makyajlı ve keyifli araçlardır.
  12. O

4.0 Grand Cherokee Ağır Bakımları Hakkında

Merhaba zj 4.0 97 model aracımın artık her yerinden sesler gelmeye başlamadı alt takım üst takım istiyor , direksiyon boşlukları artı şanzıman yağının değişmesi gerekiyormuş, difransiyel ayarlarının yapılması rotasyon v.s çok ciddi ve ağır bir bakım gerekiyor, istanbulda tavsiye edebileceğiniz...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri