Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Gökçeada Gezi Rehberi
öncelikle merhaba. blogunuz çok detaylı merak ettiğim birçok soruya cevap oldu. Orda bulamadığım birkaç soruyu size sormak istiyorum. Öncelikle 18inde arkadaşımla gökçeadaya gitmeyi planlıyoruz ama otobüsle gittiğimiz için bisikletleri götürmek bizim için biraz...
Ynt: Gökçeada Kamp Yeri Tavsiyesi (acil)
teşekkürler bende araştırdım biraz aracınız yoksa bozcaadaya gidin diyor herkes onun için büyük ihtimalle oraya gidicem
Ynt: Arabasız Kamp
Mıstık kamping i buldum otobüsle ve sonra kısa bi yürüme mesafesiyle ulaşılabiliyormuş. başka alternatif çıkmazsa büyük ihtimal buraya gideceğim. daha önce giden var mıdır
Öncelikle merhabalar foruma yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum benim için çok öğretici bir forum oldu deneyimlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum.
2. olarak biz bikaç arkadaş(malumunuz öğrenciyiz) İstanbul civarlarında kamp yapmak istiyoruz ama aracımız olmadığı için gidicek çok...