Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Peki servisle görüşsem, bir kalkış kondansatörü yardımıyla 600w ile çalıştırabilmemiz mümkün müdür? Bununla ilgili bir kaç şey okumuştum forumlarda. Sanırım burada da birisi denemişti ama ne ölçüde verim alındı bilgi sahibi olamadım.
Merhabalar.
Elimde Flavel FLV90 marka model buzdolabı var. 600 Watt tam sinüs mexsunn İnverter ile ne yaptıysam buzdolabını çalıştıramadım, sürekli hata modu ( kırmızı ışık) yanıyor. Normal şartlarda bu inverterin bu buzdolabını kesinlikle çalıştırması lazım, problem ne olabilir?
Bu lpg bağlantı şeması. Alarm sisteminde bağlantı şemalık bir durum yok. 12V çalışan bir alarm var, üzerinde aynı zamanda çıkış vericek + ve - kablo var, yani ister buzzer bağlarsınız ister gaz kesici şalter. Benim lpg tüpümün üzerinde gaz kesici şalter var bu şaltere kablo çekip alarmın...
selenoid vanayı gaz alarm cihazına bağlayınca sadece gaz alarmı devreye girdiğinde vanaya da - gitmiş olmuyor mu yanlış mı biliyorum, alarm cihazı ile ilişkilendirince vanayı karavanda kullanılabilir diye düşündüm ben.
aldığım şeyin adı selenoid mi bilmiyorum ancak fotoğrafını paylaşabilirim. Satın aldığım firma bir bağlantı şeması attı ve dedikleri gibi yaptığımda alarm çalıştığında gaz kesileceğini söyledi.
Gerçekten elinize sağlık, zaman ayırıp cevap vermeniz çok mutlu etti beni. Bu bahsettikleriniz fazla teknik bilgi ve tecrübe isteyen şeyler sanırım hermetik şofbenimi kombiye dönüştürmektense ayrı bir soba almam daha isabetli olacak. 2. el birkaç soba buldum fiyatlarında anlaşırsam bu şekilde...
Lpg tesisatı için termoplastik kullandım, döşeme altından güzel bir şekilde boruları sabitleyerek taşıdım. Gaz alarm cihazı taktım, ayrıca ismini tam bilmiyorum ama gaz kaçağında devreyi kapatan aletten de aldım. Güvenlik konusunda gerekli önlemleri aldığımı düşünüyorum. Diğer yandan tek...
Yeni motokaravanım yapım aşamasında. Mutfak, banyo ve ısınma için tek çözüm olarak karavan için özel üretilmiş ( araç için üretilenlerden değil) lpg tankı taktım. Banyo için şofben, ısınma için de hermetik soba alacaktım ama aklıma şofbeni kombi mantığında kullanabilir miyim acaba soruya geldi o...
Merhabalar
Sorum biraz saçma gelebilir bilmediğimden ve merak ettiğimden soruyorum. Bir hermetik şofbene ( kombi değil )evlerde kullanılan kalorifer peteklerinden birini bağlayıp ısınma elde edebilir miyiz? Şofbenin çalışma tekniği bu işe elverişli mi?