ozdenozguden@hotmail kullanıcısının son içeriği

1. ozdenozguden@hotmail

Karavan Üzeri Branda

Merhabalar, Bahsettiğiniz üst brandayı yaptırdınız mı? Ben de aynı şekilde düşünüyorum da. Panellerin üzeri şeffaf olsun ve üstten kep gibi giydirip lastiklerle bağlamayı. Yaptırdıysanız fotoğraf paylaşırsanız sevinirim. Selamlar.
  2. ozdenozguden@hotmail

Çekme Karavanda Kaç Litre Su Deposu Olmalıdır

Merhaba, Temiz su için karavanı aldıktan sonra nasıl bir çözüm bulduğunuzu paylaşırsanız sevinirim. Zira ben de şu anda aynı problemi yaşıyorum. Ben de yeni karavancıyım. Selamlar.
  3. ozdenozguden@hotmail

Serm & Barr Karavan

İyi dilekleriniz için çok teşekkürler. Bu arada Truma Combi 4 hem sıcak su üretiyor hem de sıcak hava ile karavanı ısıtıyor. LPG ile çalışmakta. Selamlar.
  4. ozdenozguden@hotmail

Serm & Barr Karavan

Daha çok Fendt Saphir modeline benziyor. Lay out'ları aynı. Karavanın içerisindeki tüm ürünler avrupa menşeili.
  5. ozdenozguden@hotmail

Serm & Barr Karavan

Merhaba, Benim aldığım SOUL 500 LX modeli. İnternet sitesinde standart olan tüm ürünler, marka ve model adlarıyla yazılı ( SermBar Karavan) Luxury Paket Amörtisörlü Frenli Premium Güçlendirilmiş Şasi (Alko/Knott) Combi 4 Gazlı Karavan Isıtıcısı (Truma) 12 V Karavan Buzdolabı 150 Lt (Berhimi 150...
  6. ozdenozguden@hotmail

Serm & Barr Karavan

Merhabalar, Yaklaşık 4 ay bekledikten sonra karavanımıza kavuştuk. Bu markanın bilinirliğinin az olduğunu gördüğüm için buradan bazı bilgileri paylaşmak istedim. Karavanın siparişini 3. ayın ortasında verdikten sonra 7. ayda karavanımızı teslim aldık. Karavan ile 2 haftalık tatil yaptık...
  7. ozdenozguden@hotmail

Deprem Bölgesinde Aileye Uygun Karavan?

Merhaba Zeynel Bey, Ben de ADANA'da yaşıyorum. Bizim evde deprem sonrasında hasar yok, ancak malumunuz üzere ev halkı bayağı tedirgin. Ben yıllardır eşimi karavan konusunda ikna edememiştim. Rahatça ve özgürce gezmek için istiyordum. Deprem sonrasında biz de bir karavan almaya karar verdik...
  8. ozdenozguden@hotmail

Deprem Bölgesi Çeki Demiri Ve Çekme Karavan

Merhabalar, Ben Adana'da oturduğum ve işim Mersin'de olduğundan bu iki şehri araştırdım. Adana'da Kardeşler Römork firmasına sipariş verdim. Ancak stoklarda olmadığı için çeki demirini bekliyorum. 13 pinli olanlar avrupa ve üst sınıf yerli karavanlara uygun. 7 pin ise daha çok basic karavan...
  9. ozdenozguden@hotmail

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Teşekkürler. Serm & Barr Firmasının Soul 500 Modelini alıyorum.
  10. ozdenozguden@hotmail

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Merhabalar, Ben de yıllardır karavan almak isteyen ama bir türlü eşini ikna edemediği için alamamış biriydim. Ülkemizdeki büyük felaket ve Adana'da oturmamızdan dolayı eşim bu sefer kendisi "alalım" diye geldi. Araştırmalarıma herkes gibi 750 KG altı ile başladım ben de. Ama kısa süre içerisinde...
  11. ozdenozguden@hotmail

Umarsan Capsule 740kg

Merhaba, Haftasonu eşim ve kızımla birlikte Serm & Barr 'daydık. Sizin de belirttiğiniz gibi İbrahim Bey çok ilgiliydi. Bizim de almayı düşündüğümüz Soul 500 LX modeli canlı olarak gördük ve beğendik. Sipariş verdik ve 1/2 ücretini gönderdim. Haziran sonu gibi gidip karavanımızı alacağız...
  12. ozdenozguden@hotmail

Umarsan Capsule 740kg

Merhaba, Serm&Barr 'a baktınız mı acaba? Zira bu hafta sonu sadece karavan için İstanbul'a geleceğiz de :)
  13. ozdenozguden@hotmail

Serm & Barr Karavan

Merhabalar, Benim de araştırdığım ve bu hafta sonu gidip almaya karar verdiğim yerli bir karavan üreticisi olan Serm & Barr firması hakkında kısaca bilgilerimi paylaşmak isterim. Bu firma yaklaşık 3 yıldır piyasada ve geçen sene yeni kasa üretimine geçmiş. Piyasada en çok bilinen yerli...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,931
Kayıtlı Üye Sayımız
166,707
Kaydolan Son Üyemiz
Yoldaki Adam

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri