ozgrkrmn kullanıcısının son içeriği

1. ozgrkrmn

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Herkese merhaba, kendi çabamla iveco aracımı karavana dönüştürdüm, ruhsat işlemlerine başlayacağım ama görüştüğüm bir kaç mühendis, güneş panellerinin sıkıntı çıkardığını onların sökülüp tse ye gidilmesi gerektiğini söyledi, bu konuda bilgisi olan aynısı sorunu yaşayan çözüm bulan birileri varsa...
  2. ozgrkrmn

Motokaravan Ruhsatı?

Herkese merhaba, kendi çabamla iveco aracımı karavana dönüştürdüm, ruhsat işlemlerine başlayacağım ama görüştüğüm bir kaç mühendis, güneş panellerinin sıkıntı çıkardığını onların sökülüp tse ye gidilmesi gerektiğini söyledi, bu konuda bilgisi olan aynısı sorunu yaşayan çözüm bulan birileri varsa...
  3. ozgrkrmn

Motokaravan Ruhsat Çıkarma

4. ozgrkrmn

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

Herkese Merhaba, izmir ve çevresinde kendi yaptığım karanının projesini çizdirebileceğim ve tse işlemlerini halledebileceğim tanıdığı olan birileri var mı? Teşekkürler
  5. ozgrkrmn

Iveco 2007 17m3 Ün Karavana Dönüşümü

Sayın egeboncuk merhaba, elinize sağlık çok güzel görünüyor. acaba mobilyalarda ve duvar kaplamalarında nasıl bir malzeme kullandınız?
  6. ozgrkrmn

Bir Karavan Doğuyor.

Sayın chaos_54 Aracımı dönüştürmeye başlıyorum, bu aşamada eşim ve 11 aylık kızım ile birlikte uzun yıllar sürecek karavan ile hem gezme hemde yaşama hayalimizi gerçekleştirmekti amacım. Bu sebeple bu hayatı anlatabilmek adına bir site açtım, güneş paneli + elektrik tesisatı, yalıtım malzemesi...
  7. ozgrkrmn

Çok teşekkür ederim.
  8. ozgrkrmn

Sorun yaşamadınız o halde, peki sizden usta tavsiyeside alabilir miyim? İsim olabilir, dükkan ismi olabilir, şaşmaz sanayiye gittiğimde bulabileyim en azından. Teşekkürler
  9. ozgrkrmn

Sayın Gezegen07 arka kapıları nerede kapattırdınız? Kapattırmanıza istinaden yaşadığınız herhangi bir sorun oldumu acaba? Teşekkürler
  10. ozgrkrmn

Sayın Gezegen07 arka kapıları nerede kapattırdınız? Kapattırmanıza istinaden yaşadığınız herhangi bir sorun oldumu acaba? Teşekkürler
  11. ozgrkrmn

Bir Karavan Doğuyor.

Harika ;) O halde ben planlarımı ve malzemelerimi toparladıktan sonra sizinle paylaşıp fikrinizi alırım. Gelmeden önce muhakkak haberdar ederim ;) Tekrar teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.
  12. ozgrkrmn

Bir Karavan Doğuyor.

Yorumlarınıza tamamen katılıyorum ve beni kendim yapma sürecine iten de zaten karavan firmaları oldu, birçoğu ile görüştüm. Kötü komşu ev sahibi yapar atasözümüzü doğrulamış olduk ;) Karavanı Düzce de dönüştüreceğim ancak ayda 2-3 defa istanbula geliyorum, benimde işlerim istanbulda, hatta...
  13. ozgrkrmn

Bir Karavan Doğuyor.

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, evet yavaş ilerliyor olabilir ama kendi yaptığın birşeyle gezmek gibisi de yoktur sanırım ;) Önerilerinizi dikkate alacağım, çok bilgilendirici oldu benim için, eğer aklınıza gelen başka (şuna dikkat etmelisin gibi) birşey olursa, yada malzemeleri temin...
  14. ozgrkrmn

Kusurumabakmayın Bir Karavan Doğuyor. Buradaki ile karıştırdım. Benim oturma olayı biraz karışık, yaklaşık 2 senedir seferi sayılırım, şuan Kdz.ereğlideyim aracı burada çevirmeyi düşünüyorum, didim taraflarında annem-babam var orayada sık sık geçiyorum, eğer müsait olursanız izmirden...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,062
Kayıtlı Üye Sayımız
166,963
Kaydolan Son Üyemiz
davidavov

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR