Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gökçeada, Zor Gezi
Zira vapuru kaçırdık...
Eğer bu yazı Gökçeada'ya gitme hesapları yaparken karşınıza çıktıysa okumaya devam edin. Belki sizi 4 saat beklemekten kurtarabilir.
Biz adaya Mayıs ayında gittik. Bu yüzden çok sık feribot yoktu. Gelibolu'dan(Kabatepe) 9'da kalkacak olan feribota...
Kaz Dağları: Uçurumun Kenarında
Aslında bu sayfanın ilk yazısı olması gereken, bir anlamda hikayemizin başlangıcı olarak gördüğüm bu yolculuğu yazmak bu güne kadar geldi. Yazma sebeplerimden biri de kimi ayrıntıları çoktan unutmuş ve aklımda kalanları da unutma tehlikesi altında...
https://geziveanlati.blogspot.com/2013/12/kaz-daglar-ucurum-kenarnda.html
aslında bu sayfanın ilk yazısı olması gereken, bir anlamda hikayemizin başlangıcı olarak gördüğüm bu yolculuğu yazmak bu güne kadar geldi. Yazma sebeplerimden biri de kimi ayrıntıları çoktan unutmuş ve aklımda kalanları da...
https://geziveanlati.blogspot.com/2013/12/kaz-daglar-ucurum-kenarnda.html
slında bu sayfanın ilk yazısı olması gereken, bir anlamda hikayemizin başlangıcı olarak gördüğüm bu yolculuğu yazmak bu güne kadar geldi. Yazma sebeplerimden biri de kimi ayrıntıları çoktan unutmuş ve aklımda kalanları da...
Uludağ'dan Oylat'a: Dağın Ruhuyla Buluşma
Tekrar şehre inip de yukarıda hissettiklerini yazmak çok da kolay olmuyor... DAĞ'dayken hissettiğim şeyleri unutmamak için onları cümlelere ve fotoğraflara kodlamaya çalıştım. Şimdiyse tekrar hatırlayıp paylaşmaya çalışacağım...
Balıklıdere...
Kaçkar ve Zirveler
Yıllardır etrafında dolandığım, hakkında bir sürü şey duyduğum ve bir gün elbet tepesine çıkacağımı bildiğim dağ. Hikaye ilk okul üçüncü sıınıfta Rize'nin Ambarlı köyüne gitmemle başladı. Teyzemin ilk görev yeriydi ve yanında koruması olarak ben gitmiştim. Burası bildiğim hiç...
Hava soğuk. Önce kapalı mekanlardan girebildiklerimize girelim. Biraz daha ısınınca dışarıdaki yerleri gezeriz. Daldık doğa tarihi müzesine. Ayılar mayılar bağırıyor içeride ama bir yandan da gerçekten doğa tarihi. İlk defa bu kadar eski bir müze gördüm. El yazıları duruyor hala sergilenen...
Hava soğuk. Önce kapalı mekanlardan girebildiklerimize girelim. Biraz daha ısınınca dışarıdaki yerleri gezeriz. Daldık doğa tarihi müzesine. Ayılar mayılar bağırıyor içeride ama bir yandan da gerçekten doğa tarihi. İlk defa bu kadar eski bir müze gördüm. El yazıları duruyor hala sergilenen...