ozguakcan kullanıcısının son içeriği

1. ozguakcan

Discovery 2; 2.5td5 ; Genel Sorular

istanbulda 4x4 garaj cemafer usta işini ciddi yapan biridir dükkanına gittiğin zaman anlarsın zaten. aynadır park sensörüdür bunları elektirikçide halledebilirsin. benim aracımda da turbo revizyonlu ve state 2 yazılım mevcut dip gazda duman atıyor haricinde bir problemim yok.. aramıza hoş...
  2. ozguakcan

Çekiş Düşüklüğü Arızası

bilgilendirme için teşekkür ederiz
  3. ozguakcan

Abs ,tc Ve Ünlem Işareti Aynı Anda Yanma Problemi

bir çok dıscoverynın hastalığı haline geldi bu 3 amigo denır yanlış bılmıyorsam parya değiştirmeniz gerekecek
  4. ozguakcan

Discovery 1 300tdi Araç Arıyorum Satmak Isteyen Varsa Iletişime Geçebilir.

miraç öncearacı sat bi hele sende o zaman :D
  5. ozguakcan

4x4 Önerisi Yapabilecek Olan Değerli Ağabeylerim...

yapılan hesaplara göre 100-150 bin arasında olucak denılıyor fiyatlar çok değilmi sizce ? en az 70 80 de harcarsın ona
  6. ozguakcan

yapılan hesaplara göre 100-150 bin arasında olucak denılıyor fiyatlar çok değilmi sizce ? en az 70 80 de harcarsın ona
  7. ozguakcan

Sana en güzeli defender bence 1.5 mt diyorsan güzel de bir yükseltme gerekir.
  8. ozguakcan

kalmayan araç yok malesef pilotaj çok önemli unsur mesela amarok un geçemediği saplandığı bi yerden pilotajı iyi olan suzuki jiimy geçebilir. bende land rover Discovery 2 td5 var şu anda yeni toplandı modifiyeye açık. şu ana kadar kalmadım biryerde bu olay hep oran orantı nekar çamurda...
  9. ozguakcan

Hafta Sonu Offroad Gezi Ve Kamp

cok guzel etkınlıkler olmus fakat keçi team sitesı fazla aktif değil sanırım
  10. ozguakcan

teşekkür ederim bilgilendirme için.
  11. ozguakcan

merhaba neden 300TDI acaba merak ettim. en tutulan model 2.5 tdı iken
  12. ozguakcan

Yeni̇yi̇m...

kocaeli/ inönü yaylası git kafanı dınle
  13. ozguakcan

2001 Model Discovery 2

bende durumumu şöyle özetliyeyim amarok kullanıcısıyken satıp biraz bakıma ıhtıyacı olan discovery2 aldım evet bıraz parcaları pahalı ama şunu cok net soyleebilirim ki amarok ıle aralarında dünya kadar fark var amarokda hiç konfor yokmuş bunu anladım he amarok cok serı discovery hantal fark bu...
  14. ozguakcan

Bir Discovery 2 Macerası...

buralar terkedilmiş hep
  15. ozguakcan

Discovery 1 Için Jant Ve Lastik Seçimi

off road donanım mı yapıcaksın ? benım aracıma şuan 2inc yükseltme yapılacak 1 haftaya teslim edicem daha almadım ama 255/70/16 orjınal jantlarla BF godrich lastik kullanıcam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,991
Kayıtlı Üye Sayımız
166,740
Kaydolan Son Üyemiz
griposter

Çevrimiçi üyeler

Geri