ozgun_kocyigit kullanıcısının son içeriği

1. ozgun_kocyigit

L200 Yardım

merhaba, mutlaka denemişsinizdir ama modlararası geçişte durarak aracı boşa alarak belki 20-30cm geri-ileri yaparak denediğinizde yine ışık sürekli yanıp yani moda geçiş yapmıyor mu?
  2. ozgun_kocyigit

Pathfinder Kullanıcıları

merhaba arkadaşlar pathfinder satmayı düşünen olursa ben de ilgilenebilirim.
  3. ozgun_kocyigit

2006 Nissan Pathfinder 2.5 Dci Le At

Paylaşım süper. ben de niyetliyim pathfinder almaya ancak bütçe anca maksimum 2000 modellere yetiyor. navara benzeri kasa ile eski kasaları hakkında karşılaştırma yapabilir misiniz? Teşekkürler
  4. ozgun_kocyigit

Ihtiyaç Fazlası Kamp Malzemeleri

Merhaba, Baltayla ilgili bir gelisme var mi acaba? Tesekkurler
  5. ozgun_kocyigit

Tesekkur ederim bekliyorum.
  6. ozgun_kocyigit

Eskişehir Ve Çevresi Gittiğim-gideceğim Kamp Alanları

Eskişehirde yani ikamet etmeye başladım ve 4x2 Nissan Skystar'ım var. Hem kampçılık hem de hafif offroad ile ilgileniyorum. Paylaşımınız çok güzel hem açıklamalı hem fotolarla destekli. Bu şekilde bilgi paylaşmaya devam ederseniz çok memnun olurum aynı rotaları kış mevsiminde kamp atarak...
  7. ozgun_kocyigit

Merhaba, Ben de baltayla ilgileniyorum diğer arkadaş almazsa fotosunu yollayabilir misiniz?
  8. ozgun_kocyigit

Nissan Rally Raid 4x4 2005 Üstü Almak Istiyorum

Merhaba, Arkadaşlar 2005 model veya daha üstü temiz düşük kilometreli Nissan Rally Raid 4x4 satan varsa ilgileniyorum. İletişime geçersek çok sevinirim. Teşekkürler...
  9. ozgun_kocyigit

Skystar Cekme Araci

Merhaba, Bende 2005 model veya daha üstü Nissan-Rally Raid 4x4 arıyorum. Satan varsa iletişime geçelim... teşekkürler
  10. ozgun_kocyigit

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Herkese Merhaba, Ben Özgün, inşaat mühendisiyim. Her türlü doğa aktivitelerine ilgiliyim. En çok keyif aldığım ise kampçılık ve bushcraft dedikleri doğada sadece temel malzemeler ile kampçılık. Ayrıca offroad ve hafif arazi araçlarına da yoğun ilgim var. Favorim Mercedes-Unimog :) Buradan...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri