ozgunsipahioglu kullanıcısının son içeriği

1. ozgunsipahioglu

Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım?

Ynt: Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım? bende de öyle bir hissiyat var kesinlikle ancak kafa da karışmıyor değil sanırım jeep'e kayacağım ama fikirleri de duymak isterim.. bu araca ne diyorsun peki...
  2. ozgunsipahioglu

CHEROKEE 4.7 1999-2004 WJ KASA ALIRKEN BAKILACAK

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak GRAND CHEROKEE 4.7 mi RANGE ROVER 4.6 HSE mi?!! Daha önce amerikan kullanmış biri olarak bilmediğim sulara dalmak konusunda oldukça kararsızım.. land rover'cılara sordum bir de sizlere sorayım arkadaşlar! Grand Cherokee 4.7 2000-2001...
  3. ozgunsipahioglu

Range Rove 2000 Model 4.6hse Almalı Mıyım?

Merhabalar , Daha önce amerikan kullanmış biri olarak bilmediğim sularda yüzmeye kalkışmak üzereyim, Grand Cherokee 4.7 2000-2001 modellere bakarken bugün bir tane çok uygun ve temiz araç kaçırdım elimden ağırdan alışım yüzünden bunun moral bozukluğu ile bakınırken malum sitede bir ilana denk...
  4. ozgunsipahioglu

Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba?

Ynt: Wj 'ciler Son Durum Ne, Kaç Kişiyiz Acaba? WJ sahibi olmaya çalışıyorum temiz 2000-2001 4.7 alma niyetindeyim yönlendirme yapabilecekler çekinmeyin lütfen :) bugün kaçırdım elimden 2000 tertemiz 4.7 limited moral yok pek..
  5. ozgunsipahioglu

Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir?

Ynt: Jeep Grand Cherokee 4.7 Oto Gazla Yakıt Sarfiyatı Nedir? WJ sahibi olmaya çalışıyorum temiz 2000-2001 4.7 alma niyetindeyim yönlendirme yapabilecekler çekinmeyin lütfen :) bugün kaçırdım elimden 2000 tertemiz 4.7 limited moral yok pek..
  6. ozgunsipahioglu

Muğla Civarında ki Off Roadçılar

Ynt: Muğla Civarında Ki Off Roadçılar Selamlar! Marmaris'teyim '94 model kare kasa donanımlı 4.0 v6 cherokee offroad için donatıldı kullanıldı satıldı suburban '84 5.7 v8 offroad için donatıldı kullanıldı satıldı Ford bronco monsterwheel olarak offroad için donatıldı kullanıldı satıldı...
  7. ozgunsipahioglu

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Bilgi için teşekkür ederim her daim lazım olacak bir bilgi bu, ancak yarım saat ile ilanını paylaştığım aracı kaçırdım malesef... vardır bir hayır dedim oturdum, üzülmedim değil hani... ancak bir araç daha buldum rakam daha yüksek ve brc...
  8. ozgunsipahioglu

Ynt: Cherokee 4.7 1999-2004 Wj Kasa Alırken Bakılacak Arkadaşlar merhabalar, Öncelikle 1 haftadır başlığı hatim ettim ellerinize sağlık harikasınız, durumu şöyle izah edeyim ailece kullanacağımız (3 çocuklu 5 nüfuslu bir aileyiz) :) büyükçe bir araca ihtiyacımız var ve ben amerikan...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,168
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz
Fethiye Paraşüt

Çevrimiçi üyeler

Geri