ozgur42 kullanıcısının son içeriği

1. ozgur42

Karia Yolu

Tabii ki
  2. ozgur42

Karia Yolu

3. ozgur42

Karia Yolu

Arkadaşlar biz dediğim 3 kişiyiz 1k 2e . Kaç gün gidileceği konusu kesin değil , gidebildiğimiz kadar gitmeye çalışacağız , belki 1 hafta belki 1 ay . Vakti olmayan vakti olduğu kadar katılabilir. Dediğim gibi etaplardan bazı yerlere daha önce gitmiştik ama keşfetmeye de açık çok yer var. Tarih...
  4. ozgur42

Karia Yolu

Tabi ki , dediğim gibi tarih kesin değil ama temmuz sonu ağustos başı o civarlar olacak . Netleşince gelmeye karar verirseniz bekleriz.
  5. ozgur42

Karia Yolu

Tam tarih belli olmamakla birlikte temmuz ayı sonu gibi çıkış niyetindeyiz . çadır konaklamalı ve araçsız olacak. Etaplarda daha önce uğradığımız yerler olmuştu ancak tamamını ve tek seferde gitmedik. Bilgileri internetten edindik , biraz da keşife açık olacak. Spoiler vermemek kaydı ile :)...
  6. ozgur42

Kampcilar Yardim Icin Konuya Bakiniz Ltfn :)

yonumuz ege olacak. up.
  7. ozgur42

Bıçak, Balta Vs Gibi Aletleri Kanunen Taşıma Durumu Nedir?

yolculugunda x ray taramasi yapilan vasitalara binmen icap ederse el koyuyolar bilgin olsun.
  8. ozgur42

Kampcilar Yardim Icin Konuya Bakiniz Ltfn :)

Degerli arkadaslarim , istanbuldan salda tarafina oradanda ege tarafina 27 si pazar gunu sabah 1 bayan ve 1 erkek olmak uzere 2 kisi yola cikacagiz. o istikamette araciyla gidecek olan ve 2 kisiyi arabasina alma yuceligini gosterecek kampci arkadas varmidir acaba ?
  9. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

arkadaslar merhaba oncelikle. her ne kadar kamp icin tabiri caizse dibim dussede su aralar yeni bir is kurduggum icin bir yere kimildayamiyorum. Filizin donmasini gormek istesemde bayram haftasina falan denk gelmedigim surece kampa gidemem . simdilik yakin civarimda haftasonu etkinlikleriyle...
  10. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

merhaba arkadaslar , gezimizle ilgili izlenim ve resimleri yeni bir baslik altinda paylasacagiz . yolculugu bir miktar uzattigimiz icin paylasimda gecikti . resimleri ve yazimizi duzenleyince begeni ve yorumlariniza sunacagiz.
  11. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

hatirlatma : 12 sinde didimde ana kampi kuruyoruz , duymadim gormedim demeyin . iletisime gecmek isteyen ozel mesajla numarasini yzsin watsap grubuna ekleyelim.
  12. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

bulusma ve ilk kamp yeri ayin 12 sinde didim olacak oradan devam edecegimiz yeri grup olarak belirleriz . watsapp grubu icin ozelden bana yada aysuna tel. yazabilirsiniz. detaylari orada konusabiliriz
  13. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

arkadaslar watsapp grubu icin numaralarinizi bana yazabilirmisiniz . aysuna daha once yazanlarin numaralarini bana yazacak . kendisi saglik sorunu sebebiyle ilgilenemiyorda . daha once ona numarasini verenlerde yazabilir .
  14. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

arkadaşlar panik yapmayın :) , kamp yapmak isteyenler kendini hazırlasın . çarşamba günü özelden gelmek isteyenlere numaramı yazarım watsup grubunu kurarız. şu an ilk buluşulacak yer var sadece , diğer detayları watsuptan yazışırız . bu mevsimde kuzeyde olması pek mantıklı değil bana göre . ben...
  15. ozgur42

Kamp Arkadaşları ...

Arkadaşlar merhaba , iş değişikliği ve ev taşıma yoğunluğumdan dolayı ilgilenemedim. son durum Aysun buluşulacak yeri açıklayacak ve oradan hareketle gidilen yerlerde rota belirlenecek .

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,041
Kayıtlı Üye Sayımız
166,788
Kaydolan Son Üyemiz
Cengizhan65

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri