Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok doğru tespitler 1 maddede benden olsun;
-Özellikle uzun çekme karavanları kullanırken, siz sağa dönerken çekme karavanın en arka kısmı sola doğru yaklaşmakta. Özellikle yol kenarında park halinden çıkarken çok sert manevralarda buna dikkat etmek lazım. Yol kenarındaki direk/ağaç yada...
Yaklaşık 1500kg karavanı ssangyong kyronla çekiyorum, memnunum. Forumda çekici olarak çok kişi ssangyong kullanıyor. Araç 2 ton olduğu için sürüş çok stabil.
Bu ay karavana(1400kg) muayene yaptırdım. Fren testinden kaldım. 2 defa fren testi yaptılar. %40 sapma çıktı. Araç normalde arkadan itişliydi teker bazen patiye düşuyordu, 3 denemeyi 4x4 Low a alarak yaptik. Sapma %12 çıktı muayeneyi geçtik.
İlk iki denemeden sonra beni frenleri yaptırmaya...
Ben ehliyet alırken yakın illerdeki nerdeyse tüm kursları aramıştım BE ehliyet veriliyor mu diye. Aşağıya liste halinde yazarsak birilerine faydalı olur diye düşündüm.
ANTALYA: Aktan sürücü kursları, Aktan Sürücü Kursları
Merhabalar;
Karavan anteni olarak Neta MPA38 PORTATİF KAMP ANTENİ kullanan var mı?
sabit modele göre nasıldır, karavanın üstüne buna uygun bir yuva yapılı sürekli orada dursa, agaç altı v.b. alanlarda yuvadan çıkarılıp açık alana taşımak sizce mantıklı mı.
Aracımda 7 pinli soket bulunmakta, bu parçayı takarsak, 13 pinliye sokete çevirmekle, aracıma yeni bir hat çekip orjinal 13 pin bağlatmak arasında ne fark var. Bu parça büyük kolaylık sağlıyor gibi ama bir şeyler kaybediyor muyuz? sonuç olarak 6 pin fark var, bu pinler işe yaramıyor muydu...
Ynt: Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı....
Firma ile Alakam yoktur.
AVİVA modelimizin temel özelikleri;
1- Tüm Camlarda Stor ve sineklik
2- Turuma Gazlı ısıtıcı
3- Turuma Sıcaksu Boiler
3- Bazı modellerde 90 L Bazı modellerde 160 L 3 Sistem Buzdolabı
4- Dıştan kasetli tuvalet
5- Camılı ocak
6-...
Ynt: Bulup Almam Lazım Yaza Az Kaldı....
Bütçenizi bilmiyorum ama on numara karavan ve 712kg(düzeltme:786 kg'mış )
firma Türkiye'ye yeni girmiş,facebook sayfasıda var.
http://www.adria-mobil.com/int-en/2015/caravans/aviva/#lite-360-dk