ozntan kullanıcısının son içeriği

1. ozntan

Bizon :)

Bu iş Gerçekten hastalık.... yeni bizonla maceralarımız başlıyor.... her zamanki gibi en detaylı anlatım yine sitemizde olacak..... şimdilik www.gezginbizon.blogspot.com adresinden yapım öyküsünün bir kısmına bakabilirsiniz detaylar çok yakında yine burada :)
  2. ozntan

temiz defender kapısı hala bulamadım, series kapılar üzerinde duruyor ozaman konuştuğumuz gibi...

temiz defender kapısı hala bulamadım, series kapılar üzerinde duruyor ozaman konuştuğumuz gibi bulursam verirm sana hala arıyorum millet çıldırmış iki tane kıçı kırık kapıya 1500 tl istiyorlar....
  3. ozntan

dosya mail adresine gönderilemeyecek kadar büyük bu nedenle bir çözüm bulup hemen size link atacağım

dosya mail adresine gönderilemeyecek kadar büyük bu nedenle bir çözüm bulup hemen size link atacağım
  4. ozntan

Series3 Restorasyonu

birde bir telefon numarası varsa bir kaç sorum da olacak görüşebilirmiyiz 05333779141 telefon numaram
  5. ozntan

Series3 Restorasyonu

birde bir telefon numarası varsa bir kaç sorum da olacak görüşebilirmiyiz 05333779141 telefon numaram
  6. ozntan

Series3 Restorasyonu

sanzuman değişikliği nedeni ile motor kulaklarıda 20 cm ileriye alındığına göre ön taraftaki serieslerin çıkıntı iptal olacak ve defendere dönecek doğrumu anladım
  7. ozntan

Series3 Restorasyonu

seriesçinin eskisi olmaz şimdi vakit olsa ve bir series gelse eline binmeyecekmisin toplamayacakmısın? sevmeyecekmisin :)
  8. ozntan

Series3 Restorasyonu

şanzuman değişikliği benim de gündemimde olan bir konu bununla ilgili de sizinle görüşmek isterim eğer şase kulakları konusunda fotoğraflama yaptıysanız çok çok güzel olacak....
  9. ozntan

Series3 Restorasyonu

şanzuman değişikliği benim de gündemimde olan bir konu bununla ilgili de sizinle görüşmek isterim eğer şase kulakları konusunda fotoğraflama yaptıysanız çok çok güzel olacak....
  10. ozntan

Series3 Restorasyonu

araç ile ilgili daha detaylı fotolar varsa, birde su arkaya atığınız vinç ile ilgili çalışmalar varsa watsaptan bana yollarsanız çok sevinirim 05333779141 telefon numaram eger pc de ise ozntan@gmail.com mail adresim kendi aracım üzerinde uygulayabileceğim yeni fikirler edinmemi sağlayabilir...
  11. ozntan

Series3 Restorasyonu

bu arada pütür uygulamasını mutlaka arac altına dısardan da yapmalısın gerçekten etkisi oluyor.... deneme olarak pütür uygulaması yapılmadan kaporta parcasına çekiçle vurarak sesi ölçtük sonra bir yüzüne kaplama yapıp ölçtük sonra iki yüzüne uygulayıp sesi ölçtük çıplak halden %25 daha azdı...
  12. ozntan

Series3 Restorasyonu

mükemmel hep aklımdadır bir serisi sıfırdan dağıtıp toplamak bir kaç series macerası olan biri olarak böyle bir işe kalkışmak için sanırım emekli olmayı beklemeliyim.... :) simdilik çok dağıtmadan çalışıyorum gerçi tarzımız pek birbirine yakın değil ancak merak edersen...
  13. ozntan

Haydi Kendimiz Yapalım..... ;)

ya o krikolu sisteme bayıldım aslında ölçülerle ilgili bir sıkıntı yok alt ayakları arac altına takılmadan girecek kadar uzun yaparsan yer ile teması fazla olduğu için bir terslik ile karşılaşmazsın ancak ayaklar kısa olursa sıkıntı yaratır istersen ben bir hesaplamaya çalışayım çıkan...
  14. ozntan

Yeni Model Defender Alınır Mı? (0km)

onat seninde bildiğin gibi eğer elindeki parça sıfırsa ve kitabına uygun takıldıysa ki bizim araçların servis katalogları mevcut hangi parçanın nasıl soküleceğinden tut kaç tork ile sıkılacağına kadar yazıyor bu kataloglarda dolayısı ile kendin bile çok rahat yaparsın motor sandık kırma sıfır...
  15. ozntan

Tampon

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,689
Kaydolan Son Üyemiz
topraky

Çevrimiçi üyeler