oztrk kullanıcısının son içeriği

1. O

İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi.

Ynt: İnsanların Kötü Niyetli Olması Ve Güvendiğin An İhanet Etmesi. Bir oneri, bu tur arkadaslar ilgiden besleniyor. Kimse yorum yapmasin, yok gibi davransin, bakin ne oluyor
  2. O

Araba İle Avrupa Turumuz

Ynt: Araba İle Avrupa Turumuz Cok faydali paylasim olmus, ben bu kadar detayli yazamamistim:) gidis oncesi konussaydik navigasyon konusunda yardimci olabilirdim belki
  3. O

Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Epey oldu firsat olup da yazamadim. Yolda guzel bir uyku cekince donus yolculugumuz yaklasik 48 saat surdu, Hurriyet tesislerini begenmedim. Hemen oncesinde Sabah tesisleri vardi, daha iyi bir yer gorunumundeydi. Sirplar ve makedonlar tek kelime...
  4. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Sirbistan'da konaklamaya korktum, o yuzden Hirvatistan'da gidebildigim kadar ilerledim, turk tirlarinin oldugu bir benzincide durdum. Nis tarafinda Hurriyet tesisleri varmis, buraya geldigimde ogrendim. Orasini oneriyorlar. Bir de Avusturya'da park...
  5. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Bir de orayi denemek iyi olur bence, birsey kaybetmem. Bu arada benzini en ucuz olarak almanya'dan aldim (1,65) en pahali yunanistan, selanik (1,74)
  6. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Cumartesi sabahi 05.00'te baslayan yolculugumuzun ilk etabi Pazar gunu 16.30 civari Dusseldorf hedefine ulasmamizla basariyla sonuclandi. Akilda kalanlar: Yunanistan=Turkiye? Makedonya sicakkanliligi; Sırbistan yol insaatlari ve batakliklar...
  7. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Kesinlikle katiliyorum. Adam elini kolunu sallayarak geliyor, biz 2 hafta ugrasip aliyoruz ancak
  8. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Cok tesekkur ederim. Aslinda quadcopterim var, cok güzel goruntuler edinebilirim ama goturmemk icin zor tutuyorum kendimi. Bir terslik cikarsa ugrasmak istemiyorum. Ulkelerin havacilik kurallari farkli malum.
  9. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Daha once shengen almistik, vize cok girisli ve 20 gun konaklamali verildi. Bizim seyahatimiz 10 gun sureceginden sikintimiz yok cok sukur. Degerli uyarilariniz icin de ayrica tesekkur ederim. Biraz uyuduktan sonra yola çıkacağız hayirlisi ile
  10. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Sas efsaristo:)̱
  11. O

Ynt: Araba İle Istanbul - Yunanistan - Almanya Çok şükür vizenin çıktığı bilgisini aldım, 2 aylık vermiş Yunanistan yani yaza da Yunanistan tarafları bizi bekler. Hayırlısı ile gidip dönersem izlenimlerimi paylaşacağım. Destek olan herkese teşekkürler.
  12. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Vizeye de basvurduk persembe, cuma gibi cikmasini bekliyoruz. Hayirlisi ile cikalim yola, izlenimlerimi paylasacagim
  13. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Vize icin biraz gec kaldik, bakalim randevuyu kac gun sonraya verecekler
  14. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Mehmet Bey cok yararli bilgiler bunlar da, galiba oradan hat alacagim. Tesekkur ederim. Vizeyi yetistirmeye calisiyoruz simdi
  15. O

Ynt: Araba ile Istanbul - Yunanistan - Almanya Turkcell yurtdisi paketleri cok kazik, hat konusunda fikri olan var mi? Internet olmasi gerekiyor, mailleri takip edecegim cunku

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,995
Kayıtlı Üye Sayımız
166,745
Kaydolan Son Üyemiz
kreasus

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri