Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Lada Niva Sil Baştan
Kolay gelsin uğraşarak güzel bir araç yaratmaya çalışmanız çok iyi yanlızca fotografları tek tek yerine toptan yükleseniz bizde aşama aşama gelişmeleri takip etsek daha güzel olur bence
Ynt: 8 Aralık 2013 Kartepe Gezi Görselleri
güzel ve eğlenceli bir gezi olmuş bir dahaki sefere sizi inşallah menemşe yaylasına ben çıkarırım daha doğayla başbaşa bir gezi olur armağan dostuma hatırlayıp beni aradığı içinde ayrıca teşekkür ederim
fotograf 2 sene önce kartepe verici önünde...
Ynt: Gezoff Muhabbet Köşesi
ustadim oncelike merhaba diyerek baslayayim oralara gitmeyi goze alirsaniz size kirklareli demirkoy avcilar koyunu tavsiye ederim hem deniz hem orman avcilar koyu karakol komutani ve subaylarida arkadasim sayilir aracimi (land-rover) onlara sattim artik samimi...
Ahmet abi bir ufak duzeltme yapayim ilk resim kuzuyayla devaminda en ust nokta olan verici tepesi herkes cikamaz kartepenin ulasilmaz zirvesiydi orasi vay be kac sene gecmis ikinci resimdede biliyorsun en az 35 araclik konvoy vardi [/td][/tr][/table]
Merhabalar ben kocaelin'den birol öztürk bilen bilir tanıyan anlatır (88 pajero) ile offroad yapmaya başladım (73 land-rover series III) son aracımdı onuda yeni sattım şu an yaya durumdayım AHMET abime ve ARMAĞAN abime başta olmak üzere
Ynt: ARAÇ TAVSİYELERİNİZİ ALABİLİR MİYİM......
aşağıdaki ilan pasif durumda ama araç sahibinin bilgilerini yazdım http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-lada-satilik-lada-100787202/pasif-ilan/#classifiedTitle
MOTORCU ARABASIDIR. ÇOK BAKIMLIDIR. FAZLA BİRŞEY SÖYLEMEYE GEREK YOK...
Ynt: Yeni Yılın İlk Gezisine ne dersiniz 06/01/2013
saat 09.00 09.15 arası outlet uygunmudur muhtemelen istanbuldan gelicek arkadaşlar o saatlerde orda olucaklar
6 ocak 2013 günü kocaeli bahçecik -menekşe yaylası ve civarında düzenleyeceğimiz yılın ilk tanışma gezi mangal sucuk ve offroad gezimize tüm arkadaşlar davetlidir.
sucuğunu kap gel mangal partisi var arkadaşlar sucuğunu al JEEP ine bin gel