ozyilmazsalih kullanıcısının son içeriği

1. O

14 Günde, Frig Vadisi-Eskişehir-Bolu-İğneada-Edirne-Gelibolu-Çanakkale-Erdek

Güzel bir gezi olmuş, inegöl de köfte nerede yenir, tavsiyeniz. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. O

Karasu Çevresindeki Köylere Yaren Ile Yapılan Geziler...

Valla helal olsun, bir gezi ancak bu kadar keyifli okunur, tebrikler. İzniniz olursa bu güzel hikayenizi paylaşmak isterim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  3. O

Rota Yardimi

Teşekkür ederim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  4. O

Rota Yardimi

Teşekkürler SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  5. O

Rota Yardimi

Teşekkürler, güvenlimidir? derken çokmu tenha acaba demek istedim. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  6. O

Rota Yardimi

Tavsiyeleriniz için tşkr ederim. Mutlaka dikkate alacağım, asıl bodrum, marmaris arası," Bodrum marmaris arası olan rotamı, gerenkoy (yalı belediyesi), kargıcak koyu, mazı sahili, ören ve akyaka üzeri marmaris" bu yolu merak ediyorum. 152km SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  7. O

Rota Yardimi

mrb. özel aracımla, ailemle, bodrumdan başlayıp kemerde sonlanacak 15 günlük bir gezi planladım, konaklama yerlerim bodrum, marmaris, fethiye, kemer ve dönüş istanbul olacak, kararsız kaldığım bir rota hakkında bilginize başvurmak istedim. Bodrum marmaris arası olan rotamı, gerenkoy (yalı...
  8. O

Rota Yardımı

mrb. özel aracımla, ailemle, bodrumdan başlayıp kemerde sonlanacak 15 günlük bir gezi planladım, konaklama yerlerim bodrum, marmaris, fethiye, kemer ve dönüş istanbul olacak, kararsız kaldığım bir rota hakkında bilginize başvurmak istedim. Bodrum marmaris arası olan rotamı, gerenkoy (yalı...
  9. O

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Merhaba ben Salih, İstanbul SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  10. O

Rota Bilgisi

11. O

Adrasan ve Gelidonya Feneri

Çok güzel resimler ve açıklamalar olmuş tşkrler. SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri