Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla helal olsun, bir gezi ancak bu kadar keyifli okunur, tebrikler. İzniniz olursa bu güzel hikayenizi paylaşmak isterim.
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tavsiyeleriniz için tşkr ederim. Mutlaka dikkate alacağım, asıl bodrum, marmaris arası," Bodrum marmaris arası olan rotamı, gerenkoy (yalı belediyesi), kargıcak koyu, mazı sahili, ören ve akyaka üzeri marmaris" bu yolu merak ediyorum. 152km
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
mrb. özel aracımla, ailemle, bodrumdan başlayıp kemerde sonlanacak 15 günlük bir gezi planladım, konaklama yerlerim bodrum, marmaris, fethiye, kemer ve dönüş istanbul olacak, kararsız kaldığım bir rota hakkında bilginize başvurmak istedim. Bodrum marmaris arası olan rotamı, gerenkoy (yalı...
mrb. özel aracımla, ailemle, bodrumdan başlayıp kemerde sonlanacak 15 günlük bir gezi planladım, konaklama yerlerim bodrum, marmaris, fethiye, kemer ve dönüş istanbul olacak, kararsız kaldığım bir rota hakkında bilginize başvurmak istedim. Bodrum marmaris arası olan rotamı, gerenkoy (yalı...