Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
aliağadan en son defender ı ben çıkardım 14 hairanda.kapalı kasaydı.evet yeni gelmemişti.eskii gelenlerin arasından durumu iyi olduğu için sahanın içinde müdürün kullanması için ayrılmıştı.sonradan nato dan bi defender daha geldi.klimalı durumu çok...
Ynt: Defender Ailesine Yeni Katıldım Yardımlarınızı Bekliyorum
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.ihale ilanlarını ben görüntülebiliyorum mke nin sitesinden.yalnız aliağadaki hurdalığı takip ediyorum sadece.diğerlerine hiç bakmadım.ben 8 bine çıkarttım.yalnız biraz zor oldu.ihaleyi 6300 e...
arkadaşlar sanırım yardıma ihtiyacım var.aracı proje çizdirip 4+1 kişilik yaptırdım fakat yine kapalı kasa kamyonet olarak gececeğini söyledi teknik projeyi çizen mühendis.ben itiraz edince TSE den uygunluk belgesi almaya gitmeyi...
Çok teşekkür ederim arkadaşlar. Taha bey yardiminiza ihtiyacım eminim olacaktır. Ah.et bey bilgilendirdiginiz için sagolun ama suanda bir haftalık surem var islemleri tamamlamak icin. Onun için hidrolik Direksiyon takmayacagim...
Çok teşekkür ederim reha bey.evet henüz erken de olsa nasil bişeye bulastigimin farkina vardım.ilk başta hemen yaptirmak taraftariydim lakin şimdi gittiği yere kadar gidecegim bu haliyle :)
Ahmet bey dediklerinizi aynen muhendise iletecegim çok tesekkurler bu bilgiler için. Yalnizbi sorum olacak size , arabam hidrolik direksiyon değil. Projeye hidrolik direksiyon yazdirsam , hidrolik olmayan direksiyonla muayeneden...
çok teşekkürler verdiğinz bilgiler için derya bey.muayeneye giriyimde bilgileri paylaşacağım burada :)
teşekkür ederim arkadaşlar.derya bey mke bana türk standarları enstitüsü başkanlığına verilmek üzere bir kağıt verdi.o kağıtta aracım 10+1 kişi olarak yazıyor.önümüzdekii hafta içi araç ile birlikte oraya gideceğim.acaba orada 4+1...
biraz boşluğunu aldırdım şaftın ama yinede vurma yapıyor.diferansiyele zarar vermesinden korkuyorum vura vura.şayet vites konusu çok problem değil dediğiniz gibi alıştıkça daha güzel oluyor.yalnız muayeneden geçme konusunda...
öncelikler herkese teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. evet derya bey aracı biraz tesadüfen buldum 14 mayıs tarihli ihalede çıkmış. mke aliağa da müdür kullanıyormuş bu aracı saha nın içerisinde.bi kaç yıl önce araç oraya gelmiş...