Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam teşekkürler açıkçası çocuklar için ben de kolçaksız alayım diyordum ama maalesef kendim için olanı sipariş veremedim bir türlü nedense stoğa geldiği gibi tükendi kolçaklı olanlar
stoğa geldi az önce, sepete ekledim o sırada başka ürünlere bakıyordum. sepete tekrar bakınca stokta yoktur mesajı verdi. stokçular ürünleri alıp fiyat mı şişiriyor anlamadım ya
decathlon'a ne zaman gelir acaba bunun stoğu yine, ara ara stok problemi yaşayan bir ürün mü yoksa millet kamp alet edavatına yüklendi de böyle mi oldu anlamadım :)
linki eklerken bir harf fazla koymuşum hocam düzelttim şu an. ben 86-87 kiloyum açıkçası sizin bahsettiğiniz 130 kilo kaldıran XL versiyonu olsa gerek ki fiyatı da yüksek. 90 kilo taşıyan 95-100 taşır diye düşünüyorum çok zorlamadıkça, zorlar mı acaba?
Arkadaşlar merhaba,
1) Kamp, piknik, yayla gezileri gibi etkinliklerde kullanmak üzere kamp sandalyesi bakıyordum. Decathlon'un bu ürününü kullanan arkadaşlar fiyat/performans olarak çok övmüşlerdi ancak maalesef şu an sitede ve mağazalarda stok görünmüyor. Bu sandalye hakkında olumlu/olumsuz...
Fresh and Black olması lazım diyorsunuz.
Çadır içi fazla oturma düşünmüyorsanız 3 xl yeterli olur diyorsunuz?
Hocam birkaç foto daha alabilir miyim özelden de olabilir çadırın genel görünüşü VS gibi. Şu an 690 tl olan çadır bu değil mi?
Husky nin 4 kişilik bir modeli var. Boyard plus. Boyut olarak bu 3 xl ile aynı gibi. Hiç onu araştırmış mıydınız gerçi Fresh and black kadar karanlık oluyor mu bilmiyorum
O kadar basık mı hocam giyinmek soyunmak hiç mi mümkün değil? Açıkçası ben de kampa gittiysem çadırda fazla zaman geçirmek istemem, yağmur falan yağıyorsa da bağdaş kurup oturma imkanı olur herhalde bu Tarz bir çadırda? 4.1 fresh and black ler 1500 lira fiyat birqz daha tuzlu
hocam merhabalar kampınızı yaptınız mı acaba? benim de iki çocuğum var, bu 3 kişilik çadır benim de ilgimi çekiyor, XL olduğu için yatak alanı olarak 4 kişiliklerle aynı görünüyor. yükseklik belki biraz sorun olabilir gibi. 2 çocuklu bir aile için (çocuklarım 7 ve 9 yaşlarında ) sizce bu iş...