pandelis kullanıcısının son içeriği

1. P

Decathlon Basic Quechua Kamp Sandalyesi Alternatif Önerileri

maalesef en yakın decathlon 400 km uzaklıkta
  2. P

güzel ama çok pahalı hocam, 325 TL bir tanesi.
  3. P

Hocam teşekkürler açıkçası çocuklar için ben de kolçaksız alayım diyordum ama maalesef kendim için olanı sipariş veremedim bir türlü nedense stoğa geldiği gibi tükendi kolçaklı olanlar
  4. P

stoğa geldi az önce, sepete ekledim o sırada başka ürünlere bakıyordum. sepete tekrar bakınca stokta yoktur mesajı verdi. stokçular ürünleri alıp fiyat mı şişiriyor anlamadım ya
  5. P

taşıma açısından çok zorluyor mu plastik katlanır sandalyeler hocam? marka model tavsiyesi alabilirim? ama rahat olmaz gibi sanki plastik sandalyeler?
  6. P

hepsiburada'ya baktım hemen çakallar çakmış 2 kat fiyatı. yuh.
  7. P

decathlon'a ne zaman gelir acaba bunun stoğu yine, ara ara stok problemi yaşayan bir ürün mü yoksa millet kamp alet edavatına yüklendi de böyle mi oldu anlamadım :)
  8. P

linki eklerken bir harf fazla koymuşum hocam düzelttim şu an. ben 86-87 kiloyum açıkçası sizin bahsettiğiniz 130 kilo kaldıran XL versiyonu olsa gerek ki fiyatı da yüksek. 90 kilo taşıyan 95-100 taşır diye düşünüyorum çok zorlamadıkça, zorlar mı acaba?
  9. P

Arkadaşlar merhaba, 1) Kamp, piknik, yayla gezileri gibi etkinliklerde kullanmak üzere kamp sandalyesi bakıyordum. Decathlon'un bu ürününü kullanan arkadaşlar fiyat/performans olarak çok övmüşlerdi ancak maalesef şu an sitede ve mağazalarda stok görünmüyor. Bu sandalye hakkında olumlu/olumsuz...
  10. P

Çadır Içi Sıcaklık, Nem Ve Havalandırma???

Ben 2 seconds olanı düşünmüyorum hocam normali alırım herhalde
  11. P

Fresh and Black olması lazım diyorsunuz. Çadır içi fazla oturma düşünmüyorsanız 3 xl yeterli olur diyorsunuz? Hocam birkaç foto daha alabilir miyim özelden de olabilir çadırın genel görünüşü VS gibi. Şu an 690 tl olan çadır bu değil mi?
  12. P

Husky nin 4 kişilik bir modeli var. Boyard plus. Boyut olarak bu 3 xl ile aynı gibi. Hiç onu araştırmış mıydınız gerçi Fresh and black kadar karanlık oluyor mu bilmiyorum
  13. P

O kadar basık mı hocam giyinmek soyunmak hiç mi mümkün değil? Açıkçası ben de kampa gittiysem çadırda fazla zaman geçirmek istemem, yağmur falan yağıyorsa da bağdaş kurup oturma imkanı olur herhalde bu Tarz bir çadırda? 4.1 fresh and black ler 1500 lira fiyat birqz daha tuzlu
  14. P

hocam merhabalar kampınızı yaptınız mı acaba? benim de iki çocuğum var, bu 3 kişilik çadır benim de ilgimi çekiyor, XL olduğu için yatak alanı olarak 4 kişiliklerle aynı görünüyor. yükseklik belki biraz sorun olabilir gibi. 2 çocuklu bir aile için (çocuklarım 7 ve 9 yaşlarında ) sizce bu iş...
  15. P

Çadır Seçimi -- Decathlon Arpenaz Vs Husky

ilk planda kışlık düşünmüyorum yani 3 mevsim düşünüyorum şu an

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,058
Kaydolan Son Üyemiz