Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Orasi oyle zaten cok esnettigim icin bu duruma geldim. Acele etmim dedim ama olan firsatlari da kacirdim. Hayirlisi artik. Bende alirim Phantom 4 umu gider dag bayir video cekerim :)
SM-G900H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elbetteki zamlardan sonra araclar ilana dusecek ama o zamanda ben alirmiyim almazmiyim emin degilim. Ama sanirim artik Forester sevdasindan vaz gecip sifir binek bir arac bakacagim. Bizim suv meraki baska bahara kaldi anlyacaginiz.
Inanirmisiniz 240 forester ilani vardi suan girin bakin sahibindene 190 tane kalmis. 50 araci ikigunde satmislar. Ben kendime kiziyorum acikcasi. Cok agirdan aldim. Nedeni malesef arac ile alakali tereddutlerim vede kararsizligim. Tam kafamda oturttum almaya niyetlendim simdide bir tane arac yok...
Ahbe hocam bugun en az 3 ilan sahibini aradim. Bir tanesi araci satmis. Diger ikisi de otv zammi nedeni ile satmaktan vaz gectiklerini fiyati biraz daha yukseltip oyle satacaklarini soylediler. Can sıkıntısın dan moral bozuklugundan forumda bos bos geziniyorum. Anlayacaginiz firsatlarin hepsi...
Urunun arkasinda duran bir firma ve guncelleme ile cihazlarini surekli yeniliyor. Darisi bize olsun diyelim. Ama önce araba almam lazim :)
Haklisiniz hatta kisiyi takip etme ozelligide varmis. Pes dedim artik. Bence de bi alt modeli ile baslamaniz isabet olmus. Acemliginizi bunda atip 4 e gectiginizde eminim sizin icin cocuk oyuncagi olacaktirm
Evet yanlis bilmiyorsam cihazi kayit altina alip ucus sertifikasi veriyorlar. Zaten cihaz yasak olan yerde ucmuyor. Phantom 4 te hava limani civari ucurduk ne kadar istesekte yukseltemedik. Sistem izin vermedi. Sonradan ogrendikki nedeni havalimani yakini olmasiymis.
SM-G900H cihazımdan...
Evet beklemedeyim. Sirf jireskopu oldugu icin 4 istiyorum. 4k cekmesede olur :) Bu arada izin isleri felanda baya sıkıntılı oluyormus.
1-2 sene cok uzun hocam :) Bende phantom 4 dusunuyorum ama soyledigim hususlar nedeni ile simdilik askiya aldim. Edit isi derya deniz icine girdinizmi dipsiz kuyu. Ama biraz zaman ayirarak guzel isler cikarabilirsiniz ;) Cok guzel edit programlari var. Ufaktan indirip denemenizi tavsiye ederim...
Hayirli olsun. Bende seviyorum bu oyuncaklari ancak video editleme yapamadigim icin uzak duruyorum. Bu cihazi kullanan kisinin video kesip bicme efekt etkleme bilgiside olmaliki ortaya guzel birseyler ciksin. Yoksa bana cok yalin geliyor. Ama alacagim yine de sirf zevkine ucurmakta keyifli...
Sizinle ayni fikirdeyim. Bende boyaya takilmiyorum. Netice itibari ile 9-10 yillik arac aliyoruz. Bahsettiginiz uzere buyuk kazasi olmasin servis kayitli olsun vs. Yorumlariniz icin tesekkur ederim. Bu arada bende memurum :) Benide bu arac uzmez diye dusunuyorum. Takildigim konu yada arac olursa...
Malum site zaten galericilerin mekani olmus. Sahibinden arac bulmak eskisi kadar kolay degil. Ancak soylediklerinizde haklisiniz. 3 galerici aradim. Birinde plaka sorgulatmamda kaza olarak devrilme yaziyordu. Bende sordum taklami atti ne oldu diye verilen cevap tam galerici işi "Bilmiyorum"...
Kazasiz belasiz kullanin. Bende uzun zamandir arac arayisi icindeyim ancak hem sizin gibi ucuza hemde temizine bir turlu denk gelmedim. Aramaya devam ediyorum. Isin garip tarafi bu arac piyasa da sıkca karsilastigimiz bir arac olmadigi icin arac hakkinda bilgisi olan yada deneyimi olan kimse yok...
Araciniz hayirli olsun. Fiyat olarak ne kadar odediniz acaba ? Ayrica Turbolumu turbosuzmu araciniz. Bende forester alma arifesindeyim oneriniz varmi. Tavsiye edermisiniz