paramedik kullanıcısının son içeriği

1. paramedik

Isparta Gölcük Krater Gölü Ve Tabiat Parkı

Isparta gezimizin üçüncü günü ilk durağı Kovada Gölü
  2. paramedik

Gezimizin ikinci günü Eğirdir videosu;
  3. paramedik

Doğa Demek Zengİnİşİ Demekmİdİr....

Ben Anadolu’nun her yerinin işgal edildiğine inanıyorum. Her yerde köy, belde var. Artık temiz akan bir dere, çöpsüz bir yayla,ova, göl kalmadı. Bazı noktaların artık yerleşime kapatılıp bu noktaların birbiriyle bağlantısı yapılıp bütünleşmesi sağlanmalı. Gerçek uzman kişilerin gözetimi altında...
  4. paramedik

Merkeze 8km mesafede bulunan göle ulaşım asfalt yoldan sağlanıyor. 1380 metre rakımda olup en derin noktası 32 metredir. Kıyıdan birlaç metre sonra göl derinleşmektedir.
  5. paramedik

İzmir Kamp Grubu

Tarihler uyarsa katılırım
  6. paramedik

Bafa Gölü ve Tabiat Parkı

Dağın kuzey yüzünde Arapavlusu var, orası da şahane bir yer
  7. paramedik

Denizli Kamp Alanları

Göl etrafı yürüyüş rotam ; Buldan Yayla Göl
  8. paramedik

Denizli Kamp Alanları

10. Buldan Yayla Göl. Göl kenarındaki lokantadan ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. Arabayla göl kenarına kadar ulaşım var. 1000 metrede güzel bir yaylada kamp yapabilirsiniz. Kamp videom için
  9. paramedik

Salda Gölü Kampı Ve Videosu

Temizlik için bu işe daha küçükken eğitim verilmeli, çocuklar ailelerini örnek alıyor. Malesef ülkenin gittiğim her yerinde aynı sorunu yaşadım. Ben Yeşilova Belediyesi' nin Halk Plajında konakladım 37.507794,29.709067 Burada ücretsiz çadır ve karavanınızla kalabilirsiniz. Elektrik te ücretsiz...
  10. paramedik

Temizlik için bu işe daha küçükken eğitim verilmeli, çocuklar ailelerini örnek alıyor. Malesef ülkenin gittiğim her yerinde aynı sorunu yaşadım. Ben Yeşilova Belediyesi' nin Halk Plajında konakladım. Burada ücretsiz çadır ve karavanınızla kalabilirsiniz. Elektrik te ücretsiz. Maldivler plajında...
  11. paramedik

Denizli - Işıklı Göl ve Saklı Göl

Fotoğraflara devam; Gümüşsu Şelalesi Nilüferlerin arasında konuk kaptan olan Ben Tabloyu andıran sakinlik ve huzurun zirve yaptığı an
  12. paramedik

Akşamüstü göle nazır soframı kurdurttum ve beklediğim tat turna balığımı afiyetle yedim. Gerçekten efsane bir lezzet. Akşam göl restaurantta takılıp geç saatte çadırıma geçtim. 2446 metre rakımı ile göl kenarında heybetiyle yükselen Akdağ'ın manzarası eşliğinde sabaha uyandım. Akdağ; gerek...
  13. paramedik

Nerede kalmıştık dostlar? Şelalede biraz dinlendikten sonra rotam olan Beydilli Köyü'ne devam ettim. Beydilli deki Göl Restauranta uğrayıp selamlaşma ve çay faslından sonra harita üzerinde karar verdiğim kamp noktasını gözümle görerek netleştirdim. Göl Restaurant sahibi Mustafa abi göle ağ...
  14. paramedik

Bu sene beni göller merak saldı :smiley: Salda Gölü' nde iki gece kamptan sonra rotamı Çivril'deki Işıklı Göle çevirdim. Salda dan Uşak-Isparta Karayoluna girerek Acıgöl tarafında Dinar'a, oradan da Uşak Çivril istikametine saparak göl kenarındaki Beydilli Köyüne geldim. Dinar'dan giden...
  15. paramedik

Bu da benim videom Yeşilova Belediyesi ne ait kamp yerinde iki gece çadırımla kamp attım. İsteyenler ücreti mukabilinde hazır kurulu çadırlarda ( bazı kişiler pek memnun kalmamış) kalabileceği gibi karavan ile de konaklayabilir. Kamp yerinde ağaçlarda 3lü prizler var ve ücretsiz. Kamp yerinde...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,026
Kayıtlı Üye Sayımız
166,770
Kaydolan Son Üyemiz
auron

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR