Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar
Bir arkadasim aracindaki Tmax vinc icin kablolu kumandaya ihtiyacimiz var. Elinde olan ve satmak isteyen olursa irtibat icin :
0505 4790946
cankafkasli@hotmail.com
Saygılarımla
Can
Ynt: Nissan Raly Raid Jant Ölçüsü Nedir Teşekkürler...
Ben Rally Raid'imde standart jantla 265 75 16 BFG MT KM2 lastik kullanıyorum son derece memnunum
Ynt: Nissan 4x4 (country -- Skystar - Rally Raid ) Kaç Kişiyiz.. Tüm Sorular..
Vallahi ben arabayı alalı çok olmadı 7000 km oldu. O yüzden birşey söylersem yanlış olur. Ancak servisi ile konuştuğumda bana ilettikleri kesinlikle nazik kibar arabalar olmadığı tabiri caizse katır gibi oldugu oldu...
Ynt: Nissan 4x4 (country -- Skystar - Rally Raid ) Kaç Kişiyiz.. Tüm Sorular..
Rally Raid En donanımlı model , Country temel model, Skystar orta donanımdaki model.
Araçların motor şase aktarma vs herşeyi aynı. Fark sadece donanım ( Döşeme, sunroof, cd changer, gövde rengi tamponlar vs vs )
Ynt: Hudoff Muhabbet Köşesi
Herkese Selamlar ,
Bu ara biraz veteriner ve doktor koşuşturmam olduğundan ortalarda yoktum. Herkes iyi mi , Keyifler nasıl ? :)
Ynt: Bugün Ömerlide Tur Atmak İsteyenleri Bekliyoruz
Hasan Abinin beni çektiği video
http://s1258.photobucket.com/user/passatcan/media/Hasanabi2_zps8504614b.mp4.html?sort=3&o=0
Bunlarda diğer videolarımız...
Abi 2 videoyu birlestirdim 1.59 gb dedi , sonra 400 mb civarına dusurdum ( kalite dustu biraz orjinal video HD ) su an photobucket a yukleniyor.
Yalnız hasan abi beni cektiğin anları izliyorumda, Allahtan sen yanımdaydın yoksa arabayı...
Mehmet bey, iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. En kısa sürede beraber çamura bulanırız inşallah
Vallahi hakikaten ilginc bir zemindi.
Hasan abi beni cektiğin videoyu yuklemekle alakalı bir sorun yasıyorum videoda bir sorun oldu birde video 847 mb birazdan tekrar yuklemeye calısacagım