paxil kullanıcısının son içeriği

1. P

Mini Karavan Oneri

Pixel kendi seviyesindeki karavanlara göre daha donanımlı ama bugün biraz inceleme videosu baktım, gözüme cok küçük geldi.Mikro modele bakıyorum ama cok fazla inceleme videosu yok
  2. P

2 Kişilik Karavan Önerisi

Hocam bende bakıyorum bu karavana.Memnun musunuz ,acaba olumlu olumsuz yönlerini paylaşabilir misiniz?
  3. P

Mini Karavan Oneri

Merhabalar,daha önce deprem sonrası kalmak için karavan almıştım.O zaman forumda hem eski yazılanları okumuş hemde yeni konu açıp birçok öneri ve bilgi almıştım.O zaman alelacele kalma sorunu halletmek için 3.90 uzunluğunda bir karavan aldım.Simdi bunu satıp daha küçük bir karavan almak...
  4. P

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Hocam erken teslim tarihinden dolayı ArzenMarin ile anlastim,arefe günü teslim aldım.Simdilik büyük bir sıkıntı yok gibi,sorunlara değişim yaparak yaklaşıyorlar.1000km yaparak Kahramanmaraşa getirdim,ocak yerinden çıkmışti, değişim yapalım dediler
  5. P

Deprem Bölgesi̇ Için Uygun Karavan Oneri̇leri̇ Arıyorum

Arkadaşlar karavan aldım sonunda. Arayışta olan arkadaşlara yardimci olmasi açısından sonucu yazıyorum.Basta Erba ile anlaşmıştık ama hem teslimat suresini uzattılar hem de fiyatı artırdılar,o yuzden vazgeçmiştik.En son ArzenMarin diye bir firma ile anlaştık.Direk teslimat tarihi verdiler,arefe...
  6. P

Hocam Erba teslim süresini uzattı, o yüzden arayışlardayız.Sizin karavab duruyor mu?
  7. P

2023 Yazına Karavanlanmak İçin Tavsiye

Hocam en son hangi karavana karar verdiniz?Bende ilk defa karavan alacağım.Erba 4.20 ile anlasmistik,once mayis dediler,sonra Ağustos oldu, şimdide eylul ekim demeye başladılar.Deprem bölgesindeyiz, mümkün olduğunca erken almak istiyoruz.Bu yuzden Erba 4.2 den vazgectik.En son arzamarini...
  8. P

Çekme Karavan Tavsiyesi

Hocam Erba 4.20 de karar kıldık en son,1.5 -2ay sonra teslim edebiliriz dediler.
  9. P

Çekme Karavan Tavsiyesi

Hocam bende karavan bakıyorum,deprem bölgesinde oldugum içinde siparişimk cok uzun sure bekleme şansım yok.Guney karavan en yakın Ağustos ayında teslim edebilirim diyor.Bunlar dışında baska oneriniz var mi acaba?
  10. P

Haklısınız hocam,bende konuyu actiktan sonra gördüm,bu forumda yeniyim ama oralqrda da yine cok fazla bir oneri yok gibi.Guney karavan en yakın Ağustosa teslim yapabiliyornus.Erba 4.2 nasıl acaba,o biraz daha erkene teslim olabilir dedi
  11. P

Merhabalar,deprem bölgesinde çalışiyorum.Evlere giremiyoruz ama aktif olarak çalışıyorum, herkes gitse bile ben çalışmaya devam etmek durumundayim.Prefabrik ev ve konteyner icjn arazi lazım.Onlarda olmadığı için karavana yönelmiş durumdayım.Bircok karavan markasi var.Karavan konusunda hiç...
  12. P

Silinebilir -yanlis Yere Konu Açmışım

Merhabalar,deprem bölgesinde çalışiyorum.Evlere giremiyoruz ama aktif olarak çalışıyorum, herkes gitse bile ben çalışmaya devam etmek durumundayim.Prefabrik ev ve konteyner icjn arazi lazım.Onlarda olmadığı için karavana yönelmiş durumdayım.Bircok karavan markasi var.Bazilari Yerli almayin demiş...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,920
Kayıtlı Üye Sayımız
166,948
Kaydolan Son Üyemiz
neyzenx

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR