Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: Nissan Terrano II Hakkında Herşey
Melrock ben yaptirmistim flasorude far yukseklik ayari olan yere almistim. Herhangi bir dugme ile. Tavsiyem yurt disinda kapaklar satiliyor onlardan alip yapmak en guzeli olur estetik olarak. Double teypde kenarlar bos kaliyor.
Nacizane fikrim olabildigince ucuz almayi dusunun 7 bin liraya fln araci 0 yaparsiniz gonul rahatligi ile binersiniz. Fakat yine tekrarliyorum kullanan biri olarak 3.0 bakin derim.
Benim aracim 5 kapili otomatikti hiz konusunda sikinti yok 130 140 hissedilmiyordu aracta fakat arazide bazi noktalarda kisa surede hizlanmak gerekiyor depar diyelim bu konuda 2.7 aracimi zayif buldugumu soyleyebilirim. Onun disinda guzel bir aracti.
Mauvais wurth du yanlis hatirlamiyosam hepsiburadadan almistim. Radyator temizleyici . nasil yapilacagi yaziyor biraz elin yatkinsa yapabilirsin. Yoksa tamirciye ver yapsin benden sana tavsiye 3.0 dan vazgecme yok bulamassan daha iyi oldugu icin degil ama...
2001 2.7 otomatik kullanicisiydim. Hararet sorununu bizzat kendim yasadim. yaz sicaginda Uzun bi yokusta arac full yuklu sekilde bi anda araba gaz yememeye basladi bi baktim hararet cektim saga kontagi kapatmadan bekledim. Ardindan hic bisi olmamis gibi...
Sizde farkindasiniz satilan olmamasinin ama alacaginiz arac kaya gibidir fakat ikinci elinde zayiftir. Bunu bilerek alin ;)
Ttogan in solediklerine katiliyorum yalniz araci alirken kesinlikle lifte kaldirip 4 cekeri deneyin. İstanbul maslak istanbul oto necati usta. Anadolu yakasi bostanci guney oto erol usta bana sorarsaniz bostanci guneye goturun. İki arac arasindaki fiyat...
Bugun basima gelen birseyi paylasmak isterim daha once karsilasan oldu mu acaba? Arac giderken bi anda yurumemeye basladi ve yokusta kaldim motor devri yukseliyor fakat araba yurumuyor cok az kavrama yapiyor gibi. Kontagi kapatip tekrar calistirdim ve...