Pilsner Urquell kullanıcısının son içeriği

1. P

Şimdiki Rotamız: Viyana

Viyana.. Her binası ayrı bir sanat eseri bu küçük, şirin şehrin.. Halam ile birlikte Viyana'ya vardığımızda öğlen saatleriydi. Havaalanından direk otelimize gittik. Otelimiz merkezden bayağı uzakta, Gutheil Schoder Gasse tramvay durağının yakınlarındaydı. Odamıza yerleştikten sonra gezimiz...
  2. P

İlk Yurtdışı Gezim: Prag

Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag @ahmetvargelen Verdiğiniz bilgiler gerçekten hayran olunası cinsten. 18 kc lik bileti sakladım ve şimdi üzerine baktım 5 station 30 minutes yazıyor ona hiç dikkat etmemiştim. Yakalansaydım cezayı yerdim.. :-[ Bileti otelden aldım ve rehber tek yön olduğunu...
  3. P

Riga-Helsinki-Talinn

Temmuzun başında Riga-Helsinki-Talinn turuna gideceğim. Buralarda ne yapılır, nereler görünür, ne yenir, nesi ünlüdür? Tecrübelerinizi ve görüşlerinizi detaylı olarak paylaşırsanız çok mutlu olurum.. :)
  4. P

Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag
  5. P

6. P

7. P

8. P

9. P

Ynt: İlk Yurtdışı Gezim: Prag Yorumlarınız için teşekkürler.. Ve resimler.. :)
  10. P

Tarihin en ufak izlerini dahi taşımaya devam eden harika şehir Prag.. Sözlerime, gitmek isteyenlere kesinlikle tavsiye ettiğimi bildirerek başlamak istiyorum ve anlatmaya geçiyorum.. :) Öncelikle şehrin az da olsa kötü yönleri var ve bunlarla başlamak istiyorum. İnsanları neredeyse hiç...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,929
Kayıtlı Üye Sayımız
166,951
Kaydolan Son Üyemiz
mikeshustons

Çevrimiçi üyeler

Geri