platin75 kullanıcısının son içeriği

1. P

Cherokee ZJ XJ Dodik Sineklik Rüzgarlık Spoyler

merhaba.34 s 5507 araç sizemi ait
  2. P

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? çok teşekkürler erdoğan bey.arabayı uzun araştırmalım sonunda yeni aldım.en kısa zamanda sizlerle tanışmayı bende isterim.gezenbilir forumunu aktif olarak yeni kullanmaya başladım.ardahanda off road kulubü kurmak benimde hayalimde var tabi sizlerin...
  3. P

Jeep Tamircileri

Arkadaşlar ardahandan herkese merhabalar.anadoluda yaşıyanlar bilirler.malumunuz araçlarımız için servis ve yetişmiş profesyonel ve en önemlisi jeep'ten anlayan usta bulmakta zorlanıyoruz.hal böyle olunca bazen işin içinden çıkılmaz zor durumlarda kalabiliyoruz.forumlarda gezerken hepimiz...
  4. P

Türkiyede Jeep Tamircileri

arkadaşlar ardahandan herkese merhabalar.anadoluda yaşıyanlar bilirler.malumunuz araçlarımız için servis ve yetişmiş profesyonel ve en önemlisi jeep'ten anlayan usta bulmakta zorlanıyoruz.hal böyle olunca bazen işin içinden çıkılmaz zor durumlarda kalabiliyoruz.forumlarda gezerken hepimiz...
  5. P

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Ynt: Jeep Grand Cherokee (zj)'ciler Kaç Kişi? +1 ardahandan
  6. P

nivanın hararet sorunu lütfen bakınız.

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. .hiç bir araç niva'da dahil fabrikadan çıktığında hararet problemi olmaz.zaman içinde kullanıcılarının bakımlarını tam yaptırmayıp antifiriz kullanmamaları yüzünde su ile temas etmiş kısımlar(radyatör,devirdaim,hortumlar,pervane) bir şekilde...
  7. P

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) merhaba .adım olgun.aslen artvinliyim .ardahanda esnafım
  8. P

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. merhaba hasan bey haklısınız niva bir tutkudur vazgeçmeside zor.şimdiye kadar bir sürü otomobilim oldu içinde arazi arabalarıda vardı niva gibi sevdiğim bir arabam olmadı sert direksiyonu konforsuz yapısı bile artık önemli değil seviyorum keratayı.ben...
  9. P

Ynt: Nivanın Hararet Sorunu Lütfen Bakınız. mrb.aynı problem bendede vardı.aracım 1995 model 1.7 karbüratörlü model. hikaye uzun ama özetlemeye çalişiyim.ben yandım siz yanmayın hesabı.aracımda aslında hiç bir problem yoktu sadece sol silecek kırıktı sanayiye bunun için gittim neyse ustalar...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri