Poba kullanıcısının son içeriği

1. Poba

Pajero Almayı Düşünüyorum

Arkadaşlar merhabalar, Daha önce Defender aşkıyla başlayan 4x4 araç edinme aşkım şu an Pajero'ya döndü. Defender'cı abiler kızmayın lütfen :) 3 kapı pajero almayı düşünüyorum ve malum sitede 2 adet ilan var. Siteden okudğum kadarıyla kolayına kırılan bir araç değil ve ben de şimdilik ağır...
  2. Poba

İlk Araç Defender Mantıklı Mı?

Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Şöförlüğüm var yok değil ama araç dilinden anlayacak kadar olduğunu zannetmiyorum. Suzuki G.V. Ve Disco 1 lere bakıyorum. Aldığım yeni bir kararla 4x2 Ranger ile devam edeceğim. Araç mekaniğini biraz daha öğrendikten sonra bir Defender...
  3. Poba

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim sağ olun.. Bir araç öneriniz var mı dır ? 4x4 almayı düşünüyorum dizel neye dikkat edeyim ?
  4. Poba

Herkese selamlar arkadaşlar.. Bu genç kardeşiniz de her genç gibi LR DEFENDER a aşık oldu. Alırsam ilk aracım olucak 1 aydır siteyi takip ediyorum bu arada site için emeği geçen herkese çok teşekkür ederim çok güzel bir oluşum. Abiler ilk aracımı almayı planlıyorum. İşle uğraşmayı alet tutmayı...
  5. Poba

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Arkadaşlar merhaba ben Trabzon'dan Remzi. Makine mühendisi diplomamı aldım. Mühendis olmaya uğraşıyorum :). Ben de bir arazi sevdasıdır bir haftadır sürekli kendimi forumda buluyorum. Tabi ki de kararsızım Trabzon'da ya da bu tarafta gezi falan olursa katılmak sizlerle tanışmak isterim. CJ ve LR...
  6. Poba

Cj mi?, LR Defender mi?

Cj mi?, LR Defender mi?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz