Polatgan kullanıcısının son içeriği

1. Polatgan

Hilux Ln 65

Teşekkür ederim
  2. Polatgan

Grand Vitara Ve Vitara Parçası

Selam arkadaşlar elimde eski sattığım araçlardan kalan parçaları ihtiyacı olan arkadaşlara satmak istiyorum(vitara94 modelden almanyada kazalı bi araçtan söktüğüm karbüratör tek nokta enjeksiyona ait 600 ytl yaninda bobini ile beraber vereceğim isteyene vatsabtan resmini yollarım grand vitara...
  3. Polatgan

Vitara Parçası

Selam arkadaşlar elimde eski sattığım araçlardan kalan parçaları ihtiyacı olan arkadaşlara satmak istiyorum(vitara94 modelden almanyada kazalı bi araçtan söktüğüm karbüratör tek nokta enjeksiyona ait 600 ytl yaninda bobini ile beraber vereceğim isteyene vatsabtan resmini yollarım grand vitara...
  4. Polatgan

Ln 105 Icin Merkezi Kilit Onerisi

Sanayiye merkezi kilit taktırayım diye gittim usta baktı abi senin araçta zaten merkezi kilit takılı diyince sevindim ünüversalmiş usta eski beyni söktü attı yenibeyni taktı 2 tanede kumandası var işçilikle malzeme 120 ytl benim için süpriz oldu iyi oldu sevindim kışın bazan aşırı soğuklarda...
  5. Polatgan

Ln 105 Icin Merkezi Kilit Onerisi

Kaça mal oldu markası nedir banada lazım
  6. Polatgan

Hilux Ln 65

Selam 87 model hilux aldım vitara ve grand vitaradan sonra mozotlu hilux umu aldım memmunum yaşlı olmasına rağmen her şeyi iyi güzel bi makina hiç elektronik parçası yok umarım sitedeki tercübeli arkadaşlardan yararlanırım herkese selam
  7. Polatgan

Herkese selam uzun zamandır siteye girmemiştim vitarayı satmıştım şimdi toyota hilux ln 65 aldım...

Herkese selam uzun zamandır siteye girmemiştim vitarayı satmıştım şimdi toyota hilux ln 65 aldım herkese selam
  8. Polatgan

Satılık : Suzuki Jimny 4,6,8cm Kupa Yükseltme Seti

1999 model 5 kapi grand vitara v6 ya uyani varmi
  9. Polatgan

Vitaranin Hub Paryo Kilidi Gran Vitara V6 1999 Modellere Uyarmi

Herkese selam 1990 model vitaramdan cikan hub lari grand vitara v6 1999 modele takabilirmiyim uyarmi cevab lütfen
  10. Polatgan

3k Vitara Arıyorum!!!

Evet sattim arkadas
  11. Polatgan

Vitara Karbüratör Arıyorum

Bende var tek nokta enjeksiyon luymus almanyadan getirdim benimki 90 model normal karbüratormüs benim getirdigim tek nokta enjeksiyon lulara aitmis sana yararsa satarim bobını disbirötörüde var istersen onuda satarım kayserideyim selam imeilim hasanpolat2@hotmail.com
  12. Polatgan

3k Vitara Arıyorum!!!

Ben satıyorum ilgilenirsen 90 model 3 kapı kapalı kasa sahibinden.com a koydum 17000 kayseri arac iyi durumda masrafsız selam
  13. Polatgan

Nivaya Ucuz Şnorkel Yapalım

Ynt: Nivaya Ucuz Şnorkel Yapalım Eline saglik cok güzel düsünmüssünüz
  14. Polatgan

Muayene Gecikmesi

Ynt: Muayene Gecikmesi Tesekkür arkadaslar sigortasi var muayene cezasi azmis sorundegil diyelim bi sene sonra aldim aldigim tarihten itibarenmi 2yil yoksa ruhsatta bitis tarihinden itibarenmi 2 yil oluyir acaba herkese selam

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri