Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam arkadaşlar elimde eski sattığım araçlardan kalan parçaları ihtiyacı olan arkadaşlara satmak istiyorum(vitara94 modelden almanyada kazalı bi araçtan söktüğüm karbüratör tek nokta enjeksiyona ait 600 ytl yaninda bobini ile beraber vereceğim isteyene vatsabtan resmini yollarım grand vitara...
Selam arkadaşlar elimde eski sattığım araçlardan kalan parçaları ihtiyacı olan arkadaşlara satmak istiyorum(vitara94 modelden almanyada kazalı bi araçtan söktüğüm karbüratör tek nokta enjeksiyona ait 600 ytl yaninda bobini ile beraber vereceğim isteyene vatsabtan resmini yollarım grand vitara...
Sanayiye merkezi kilit taktırayım diye gittim usta baktı abi senin araçta zaten merkezi kilit takılı diyince sevindim ünüversalmiş usta eski beyni söktü attı yenibeyni taktı 2 tanede kumandası var işçilikle malzeme 120 ytl benim için süpriz oldu iyi oldu sevindim kışın bazan aşırı soğuklarda...
Selam 87 model hilux aldım vitara ve grand vitaradan sonra mozotlu hilux umu aldım memmunum yaşlı olmasına rağmen her şeyi iyi güzel bi makina hiç elektronik parçası yok umarım sitedeki tercübeli arkadaşlardan yararlanırım herkese selam
Bende var tek nokta enjeksiyon luymus almanyadan getirdim benimki 90 model normal karbüratormüs benim getirdigim tek nokta enjeksiyon lulara aitmis sana yararsa satarim bobını disbirötörüde var istersen onuda satarım kayserideyim selam imeilim hasanpolat2@hotmail.com
Ynt: Muayene Gecikmesi
Tesekkür arkadaslar sigortasi var muayene cezasi azmis sorundegil diyelim bi sene sonra aldim aldigim tarihten itibarenmi 2yil yoksa ruhsatta bitis tarihinden itibarenmi 2 yil oluyir acaba herkese selam