Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yakacık hariç kafamda olan yerler abi bunlar, yakın olması otobüs ve vapur ile ulaşım açısından rahat noktalar. aydos ormanı pendik tarafında olan yer herhalde
Tecrübenizden faydalanmayı çok isterim :) birbirine yakın özellikli malzemeler arasında kaldım diyebilirim mesaj yoluyla iletebilirim size, kamp için dediğim gibi 3 günlük boş vaktim oluyor okuldan dolayı [emoji4]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Değerli yorumun için teşekkür ederim. Şuan için 2 kişi kullanıcaz gibi duruyor ama tam bir kesinlik söz konusu değil tekte olabilirim. Tek olduğumda yetecek bir çadır gibi duruyor anladığım kadarıyla, 2 kişi için önerin ne olur ?
Husky Bret'in eksikleri nedir acaba ? Almayı düşündüğüm çadırlar arasında, kullanıcı yorumu önemli :) 2 kişi çadır içerisinde rahat eder mi tulumlarla yoksa çok dip dibe mi olur
2. el çanta bakıyorum arkadaşlar deuter timberline gibi ve birkaç tane buldum uygun fiyatlı. 2. el bu çantalarda neye dikkat etmek lazım önerileriniz nedir?
uygun 4 mevsim çadır alırken denk geldim Trimm Trimm Trime Oregon 4 Mevsim 3 Kişilik Çadır, Fiyatı 378,00 TL - 4 Mevsimlik Çadırlar Trimm - Slalom Sport ama pek bir fikrim yok kullanan varmı acaba
Haber sitesinde tanıtılan ürün bu olması lazım YDS KALAHARI GTX (YEŞİL) Satışa çıkartmışlar herhalde. YDS GT 310 GTX bu linkteki botta tahmin edeceğiniz üzere askeriyede kullanılan er postalı ama bu er postalı mağazalarda satılmıyor sadece online satışta var. Büyük ihtimal yeni üretilen yeşil...
Paylaştığınız linkteki ürün satışlarda varmı bilmiyorum ama askerdeki bir arkadaşım bazı komutanların YDS ATTP 1098 HARRIER bu linkteki ürünü kullandıklarını ifade etti. Komutanlar kullanıyorsa eğer kullanışlı olduğunu tahmin ediyorum.
Merhaba, bu aralar malzeme arayışımı tamamlayabilirsem :D (ne alsam kafam iyice karıştı da) İstanbul veya yakın çevresi için 3 günlük plan yapabiliriz dilersiniz.