poyraz5835 kullanıcısının son içeriği

1. P

LPG de kalite farklılığı varmı?

Ynt: LPG de kalite farklılığı varmı? slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo ve ötmeye başlıyo..bunun...
  2. P

Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil.

Ynt: Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil. slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo...
  3. P

Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :(

Ynt: Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :( slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda...
  4. P

Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?

Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız? slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo ve...
  5. P

2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı

Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo...
  6. P

LPG hakkında bilmek istedikleriniz.

Ynt: LPG hakkında bilmek istedikleriniz. slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo ve ötmeye...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,189
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR