Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ynt: LPG de kalite farklılığı varmı?
slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo ve ötmeye başlıyo..bunun...
Ynt: Lpg'li Araca Farklı Buji Kullanılmalıdır, Orjinali Değil.
slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo...
Ynt: Yeni grand vitara + ATİKER lpg --> almak üzereyim, ATİKER aklımı karıştırdı :(
slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda...
Ynt: Lpg'niz Hangi Marka, Tekrar Suzuki'nize Takar mısınız?
slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo ve...
Ynt: 2001 Model WJ V8 4.7 Aldım LPG Konusunda Kafam Çok Karıştı
slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo...
Ynt: LPG hakkında bilmek istedikleriniz.
slm arkadaşlar.benim lpg göstergesindeki ışıklar boşkende doluykende hep full gösteriyor..örn:kırmızı yanıyo gidiyorum gaz alıyorum 20 liralık full gösteriyo o 20 liralık gaz bitene kadar full gösteriyo yolda aniden kırmızı yanıyo ve ötmeye...