Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SİNEK İLACI DIYE bır solısyon var fıs fıs yapıyosun 2 3 kez ne sınek ne svrısınek dokunmuyor bende dun onder kampingde kaldım 3 gun kadar dısarda hamakda uyudum sınek ve sıvrısınekten uzak:))
benim 1999 model aracımda hem sağ tekerdeki piston hemde motor bozulmusdu 1 kaç ekstra larla beraber fren balatası vs gibi 5000 tlye mal oldu ama on numara sıstem
Ynt: Tanışma Köşesi (off-road)
Merhaba ben Umut izmir bornovadan aranıza katılıyorum 37 aşında inşat işi ile uğrasıyorum 1990 model 2,6 ppajero aracım herkese ii eğlenceler
Ynt: Lpg Ve Yakıt
merhaba bende bugun itibarı ile bi xtrail aaldım lpg de 100 110 km yızla gıderken yuklenınce tekleme yaptı aynı sorunu sizde yasadınızmı
Arkadaşlar ister otobus ister otomobil ister psa gurubu bir arac olsun hiç onemli değil eğer ruhsat karavan olarak değiştirilmişse araç otomatik olarak m1 sınıfına donusuyor yani b sınıfı ehliyet kullanabiliyor arac sehirler arası otobus olsa bile karavana donusdurullmus ve ruhsata işlenmişse b...
Ynt: Meşe'nin Yapımına Başladım
hayırlı uğurlu olsun hep gülerek kullanın aracınızı benim nacizane bi sorum olacak temiz ve pis su bidonlarını ayrıca fazlalık olan mangal tup ıvır zıvırı en azından dısarda kullanılacak masa sandalyeyi aracın neresine yerleştireceksiniz sırf bu yuzden ben iveco...
Ynt: Aranıza Isuzu Md27 İle Giriş Yapmayı Dusunuyorum
iveco veya ısuzu cok farketmiyordu benim için fakat gerek motor omru gerek parca sıkıntısı olmaması beni ısuzuya sevk etti model yılı 1992 ben aracda km ve model yılına cok bakmam işim gereği surekli araçlarla ozelliikle ootomobillerle...