pragnanz kullanıcısının son içeriği

1. P

Hafif Arazi/i̇lk/yetkili Servisi+model Tavsiye Ve Yönlendirme

Merhaba, virüs süreci piyasa rakamlarını ve insanların bu konuda ciddi olduklarını görünce benim ciddiyetim bozuldu bir süre daha birikim yapma ve bekleme haline geçtim, forrester buldum istediğim model temiz ancak ederinim çok üzerindeydi. Bakmaya devam. Siz de netleşince kararınızı son...
  2. P

Merhaba, Bu modele baktığımda fena değil dedim ancak fiyatları görünce üst modelleriyle çok da ciddi farklar kalmamış arasında dedirtti Teşekkür ederim 🙏 Bahsetmediğim ve bakıp fiyatından dolayı uzaklaştığım modeller de oldu tabi. Rastgele sıralama ile son manzara ise; - 2008 -Xv -Rav4 oldu...
  3. P

Kendi sürecinizi bunca detayla paylaşmanız bayağı seviye atlattı bana araştırma ve neyin neden olduğunu anlamamamda ayrıca çokça da zaman kazandıracak sanıyorum öyle ki tüm bu detaylara bakınca gönlüme göre biraz da bilinen iyi bagaj hacmi de büyük camper amaçlı bir araç olsun dediğimde sıfırını...
  4. P

Haklısınız. Benim durumumda görünümde jeep ısrarım olabilseydi yuvarlak, spor hatlardansa bir rubicon gibi keskin hatlı olanlar tatmin ederdi ancak gelirim bunlara izin vermez dolayısıyla konuşulan modeller arasında da görünümü Sw yerine jeepe yakın denilebilecekler bu özellikleriyle bende artı...
  5. P

Bu bilgiler ve deneyiminizi paylaşmanız hazine gibi, müthiş yardımcı bana. Şuanki fiyatlar konusundaki yorumunuz da piyasayı ancak duyduklarıyla bilen ve çok acelesi olmayan benim gibi biri için kıymetli. Sağolun.
  6. P

Eski olmasın değil. Aksine ikinci el ve düşük fiyat sebebiyle tam olarak eski araç bakıyorum. Hatta eski modelleri seviyorum da. Farkındayım uzun yazdım; yanlış ifade etmiş de olabilirim. Kia sorento forumda yazan olmuş, bakmıştım ve gayet güzel ( özellikleri adına bilgim olmadığından...
  7. P

Merhaba, Forumda yeni araçlar konusunda da bilgisizim ancak bolca okuyup araştırıp öğrenmeye çalışıyorum her fırsatta; malum konu deniz derya çok zaman alıyor. Forumda gözlemlediğim kadarıyla servis yetkililerinden uzun soluklu kullanıcılara dek epey yetkin kişiler var; sizden ricam model...
  8. P

Yeni Başlayan İçin Off-road Aracı Tavsiyesi

Metin bey kararınız ve sebebi noldu araç bulabildiyseniz paylaşır mısınız?

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,163
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri