pritt kullanıcısının son içeriği

1. P

Fethiyeden Başlayan Tatil İçin

Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin Devam
  2. P

Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin Biraz geç oldu ama bir kaç fotoğraf koymak istiyorum.
  3. P

Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin Evet Sn. Yengeç, tavsiyeleriniz malesef seneye kaldı. Gezemediğim gidemediğim bir çok yer kaldı. Yakın zamanda tekrar daha uzun bir plan yapmayı düşünüyorum. ;)
  4. P

Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin Yorumlarınız için teşekkürler tatilime bu defa rezervasyonsuz gittim ve çok keyif aldım. Kamp alanlarında çadırda kaldım. fethiye ölüdeniz gerçekten harikaydı. Tekne turlarına hem fethiye merkezde hemde ölüdenizde mutlaka katılın ben tavsiyelere uyarak...
  5. P

Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin Arkadaşlar bütün kamplarda çadırlara elektrik veriliyormu?
  6. P

Ynt: Fethiyeden Başlayan Tatil İçin Cevabınız için teşekkürler. Kaş ı çok araştırdım ve mutlaka bir gün geçirmeyi düşünüyorum. Ama öncesinde 2 gün fethiye ölü denizde 2 gün geçirmeyi düşünüyoruz. Teşekkürler.
  7. P

Arkadaşlar merhaba. Bu zamana kadar bir otelde rezervasyon yaptırarak 1 hafta tatilini icra eden biriyim. Doğayı ve doğal hayatı seveiyorum. Ama hiç kamp yerlerinde kalmadım. Bu yıl tatilimi geçirmek için 2 yıldır gittiğim otel problem çıkardı bende bi,raz kızdım. Ve eşime dedim ki...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,036
Kayıtlı Üye Sayımız
166,784
Kaydolan Son Üyemiz
techniclight

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR