PROF11 kullanıcısının son içeriği

1. PROF11

Lincoln Navigator Alınır Mı?

Merhaba oldukça ilgimi çeken bir araç keyif amaçlı binmek istiyorum, lakin araç hakkında çok bilgim yok, bunların ağır bakımları hangi aralıklarla yapılır, triger seti zincir mı, kayış mı.. bildiğim kadar Ford adı altinda üretiliyor , Explorer gibi ise oldukça masraflıdir, Explorerde zincirli...
  2. PROF11

Malatya'da Off Road'cu Aranıyor

Ağında sizlerin dilinden anlayacak bir arkadaş var,istanbuldan o bölgeye taşındı fatih gündüz,daha önce birlikte çok offroad geziler yaptık,aracınızla ilgili şikayetleriniz olursa iyi ustadır,yardımcı olur,saygılar
  3. PROF11

Toyota Land Cruiser Bj 60 87 Model Ön Far Sinyal Ve Diğer Yedek Parça Arıyorum

Merhaba,ankarada ataman tic her türlü parçasını bulabilirsin,araç hakkında biraz bilgi verimisiniz,saygılar
  4. PROF11

Bütün Off road araçlarına dodik

Ynt: Bütün Off Road Araçlarına Dodik Umarım işine yarar,saygılar
  5. PROF11

S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya

Ynt: S100 Sevdalısı Arkadaşlar Buraya Merhaba arkadaşlar,eski toyota kullanıcısıyım,sattım epeydir araçsızım,s100 leri takip ediyorum biraz, ülke şartlarına göre fena araçlar değilller,parça sıkıntısı,usta sıkıntısı yokdur,her usta anlar hemen hemen, genel olarak offrada olan ilgi 2 el araçları...
  6. PROF11

Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend Rav4 ler sürekli dört çeker anıl bey,2001 öncesi biraz daha uygun fiat olarak,2001 sonrası daha pahalı,hiç rav4 e binmedim kullanmadım ama olan arkadaşlarım çok memnundu,ve halende vazgeçemiyorlar,sorunsuz araçlardır toyotalar, binek araçları dünyada...
  7. PROF11

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend Tercih tamamen siz kalmış anıl bey,conseptleri farklı araçlar,forester tam suv değil,nissan tam bir arazi aracı,fiat değişkenliği aracın temizliğne göre farklılık gösterebilir 97.98 pathfinder 20-22bin tl arası alınabilir az km yapan tercih edilir,ama...
  8. PROF11

Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü Rica ederim anıl bey yardımcı olabildiyesem ben sevinirim,sonuçda fikir ve bilgi paylaşıldıkça önem değer kazanır,saygılar sunarım..
  9. PROF11

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü Anıl bey tercih tamamen sizin,ama şu varki subarunun 30kuruş seviyelerinde yakması mümkün değil,bu konuda sizi uyarayım,2.0 cc sürekli 4çeker bir araç şehir içi yakıt tüketimi 10 litrenin altına inmez,hadi biz buna 8 litre diyelim,benzini litre...
  10. PROF11

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend Bahadır beyin dediklerine aynen katılıyorum,lpg sorun tank dır,arka kısım yeterli düzeyde geniş rahat,koltukları yatırsanız iki kişi çok rahat bir şekilde uyur,tank konursa yer yindene epey kalır,şehir içi 3,3 ile 20lt altına indirmazsiniz yakıtı,uzun...
  11. PROF11

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü Resimdeki araç 4runner 3.0cc vze motor sr5,aracımı sattım üzülerek bende değil,şu an vx80 düşünüyorum landcruiser araştırmadayım henüz. pathfinder toyata gibi sağlam araçlardır,japonların arasında tercihim toyotadır,bu bir sevgi işidir toyotalar...
  12. PROF11

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü Subarunu lpg öneridiği tek firma,teleflex hollanda malı lpg dir, japon harikası subaru bugün lpl araç üretmekde ve kullandığı lpg markası teleflexdir,saygılar
  13. PROF11

Ynt: Forester 2.0x Mi Nıssan Pathfınder 3.3 Mü Motor tipi 2 dir subarularda,atmosferik ve turbo,atmosferikler düz tipi turbosuz olanlar,en sağlıklı motorlardır, yakıtı tuboya göre düşükdür,subarular boksör dediğimiz karşılıklı piston ile çalışırlar,ses desibeli çok düşükdür ve...
  14. PROF11

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend İlk soruduğuzu kaçırdım kusra bakmayın, subaru ile nissan farklı araçlar,subaru tam arazi aracı değil, nissanın yaptığı ileri subaru yapamaz,bu hem lastik farkı ve yükseklik farkından kaynaklanır,offroad yapacaksanız nissan,yok asfaltta ve piknik...
  15. PROF11

Ynt: Pathfınder 3.3 Vs Forester 2.0x Trend 6aylık bandrolü 337 tl diye biliyorum, hangi araç olursa olsun silinidir hacmini yazın gooleden bulabilirsiniz, japon araçları bir birilerine benzer yanları çokdur,herşeyden önce sağlam araçlar yaparlar, ben 2009dan beri runner kullanıcısıyım,çokda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,933
Kaydolan Son Üyemiz
ayvaz06

Çevrimiçi üyeler

Geri