prometyum kullanıcısının son içeriği

1. P

Nissan Terrano II Hakkında Herşey

Arkadaşlar merhaba, 97 model Terrano'mun sağ arka tampon ve üst taraftaki stop lambaları kırıldı. Bunların yenisini bulamıyorum. Bunlarla uyumlu olan başka bir marka araç var mı? Ön sinyaller için 99 corolla uyabiliyor diye okudum, bir parçacıda Ford Otosan'ın olabilir dedi ama tam bir model vs...
  2. P

Motokaravan Olarak VW Grubu Araçlar Hakkında Herşey

öncelikle bilg için teşekkürler. Tavan dışında Camper'ınız içerisinde ne gibi donanımlar var, yazabilirmisiniz? hatta resim de paylaşabilirseniz kendi açımdan da çok faydalı olacak. :) Teşekkürler
  3. P

Motokaravan Ruhsat Panelvan

Bende benzer bir düşünce içerisindeyim. karavan ruhsatı almadan, biraz daha basit bir şekilde, minibüs içerisini düzenlemek. bunun için vw transporter düşünüyorum. 5+1 city van. arkaya portatif yatak, ocak, su koyarak yola çıkmayı planlıyorum.
  4. P

Tek Başina :( Karavan Ile Kamp Hayatı

konu nerelere gitmiş. biz toplum olarak ne zaman bu kadar düştük. insanlara güvenmemek, yanlış düşünmek vs.
  5. P

Açıkçası araştırma yaparken bir yerlerde okudum. Tüv Türk ve karayoları mevzuatından birindedir. bakayım bulabilirsem buradan paylaşırım. Mevzuatta yazanı aslında kendi aklımca yorumladım. yanlış olabilir. çünkü bu konuda gerçekten net bir şey yok ve anladığım Tüv Türkte muayene yapana kalıyor...
  6. P

Nasıl Yapabilirim. Çözüm Önerisi Olan...

Kamp kuracağınız yere bağlı. eğer ege akdeniz sahil kesiminde kamp kuracaksanız uyku tulumuna gerek olmaz. her ihtimale karşı yinede yanınızda bir battaniye bulundurun derim. nasıl olsa sırtınızda taşımayacaksınız. bunun yanında tavuk riskli bir gıdadır. sıcakta çok kolay bozulabilir. yaptığım...
  7. P

Kesinlikle sizlere katılıyorum. numaranın açık bir şekilde yazılmaması gerekiyor. bu sadece bayan olduğu için değil, erkekte olsa aynı şeyi düşünürdüm. mesajı atan arkadaş umarım düzeltir.
  8. P

ayrıca arabayı alınca, burada bir konu açacağım ve adım adım hem fikir alacağım hem yaptıklarımı paylaşacağım
  9. P

Bu işe karavan ruhsatı almadan, minibüs ruhsatı ile devam edeceğim sanki. baktığım araçlar arasında, yavaş yavaş, 9+1 içinde buzdolabı olan bir modele doğru kayıyorum. internette araştırdığım kadarıyla fazla koltukları sökünce ve koltuk bağlantı kısımları kalınca mevzuata göre sorun olmuyormuş...
  10. P

Tek başına kamp yapma olayına bazı arkadaşlar kötü örnekler vermiş. evet, Türkiye'de bu gibi olaylar oldu ve maalesef ki daha da olacaktır. Ama ben yine de iyi insanların olduğundan eminim. iki sene önce Akbük koyuna gittiğimde 30 lu yaşlarda birisiyle karşılaştım. tek başına, bir 4x4 ile...
  11. P

O zaman koltuk için sertifika falan istemiyorlar. teşekkürler bilgi için
  12. P

Yatak olabilen koltuklar yurtdışında var. ya da kendisi yapanlar. tabi bunların Türkiye'de gerçerlilikleri yok sanırım. Cityvanda arka taraftı koltuklar öne doğru katlanabiliyor. bunlar aynen kalsada, o koltukların arkasına açılabilir bir yatak sistemi yapsak nasıl olur?
  13. P

İllaki çekme karavan diyorsan, o zaman benim fikrim ufak bir 4x4 al, ayrıca offroad çekme karavanlarda var. onlarıda bir incele derim.
  14. P

Sayın Bartek teşekkürler. Ancak benim kafamda oturtamadığım bir nokta, karavan olduğunda TUV'den geçme olayı. Karayolları Trafik Kanunu ve yönetmeliğinde karavanda kaç kişilik oturma yeri olacak vs gibi detaylar göremedim. Peki bu kanunda yazmıyorsa; TUV TÜRK, karavanda 5 koltuk olduğunda neye...
  15. P

Öncelikle seni tebrik ederim. Gerçekten güzel bir hayal ve başarabileceğine inanıyorum. Tek başına kamp kurmak, geceyi dışarıda geçirmek zevkli olduğu kadar ürkütücü de olabiliyor. Geçen sene çok sefer İzmir Karaburun tarafında tek başıma çadır kamp yaptım. Bir arkadaşım bana korkmuyormusun...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri