pullıpasa29 kullanıcısının son içeriği

1. P

Çanta Alacağim Tavsİyelerİnİzİ Beklİyorum

Çok teşekkür ederim yardımlarınız için
  2. P

Local Lion Dağcı Sırt Çantası 457 Yeşil Doğa Yürüyüşü Çantaları - FORCLAZ SIRT ÇANTASI 60LİTRE şu iki model sizce nasıldır abilerim
  3. P

Kamp ve yürüyüşler için kullanmayı planlıyorum dediğiniz gibi bunun içinde rahat ettirmesi çok önemli sizinde aynı fiyat aralığında kullandığınız veya bildiğiniz çanta varmıdır acaba
  4. P

North face in terra 65 lerini denedim sırt kısmı onun gibi konforlu ama fiyatı daha makul bir model varmı
  5. P

Arkadaşlarım abilerim ben hacim olarak 60litrenin üzerinde fiyat olarakda max 200 liralık bir çanta alacağım deneyim ve önerilerinizi benimle paylaşırmısınız
  6. P

Termal Çorap

Arkadaşlar sporcityden bot aldım yanında bu geldi gerçekten çok sıcak tutuyor bunun gibi bilidiğiniz sağlam termal çorap varmı http://www.sportcity.com.tr/Gabriel-Najdorf,LA_3795-3.html#labels=3795-3
  7. P

Bot Önerisi Yardım

Ynt: Bot Önerisi Yardım kardeş 42 giyiyorum çok saolda şunlardan biri hakkında bi bilgin varmı
  8. P

Bot Tavsiye,görüş.öneri

Arkadaşlar ben erzurumda yaşıyorum bana -20lerde bile ayağıı sıcak tutabilecek.Şekli güzel.fiyatı max 250 300 civarı bot lazım.Bi de şunlardan birini kullanan veya hakkında görüş sahibi olan biri varmı. http://www.spxshop.com/?urun-37122-eskape-mid-gtx%AE...
  9. P

Bot Önerisi Yardım

Arkadaşlar ben erzurumda yaşıyorum bana -20lere bile dayanabilecek şekli güzel fiyat max 250 300 bi bot lazım.Bunlar hakkında bilgisi olan veya tavsiye eden varmı yardımmmm. (Özellikle 1. 2. ve 3.)...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,165
Kayıtlı Üye Sayımız
167,057
Kaydolan Son Üyemiz
R.KICIR

Çevrimiçi üyeler

Geri