Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benzinli Manuel geniş bagaj bunlar vazgeçilmezim ve düşük bütçe örneğin
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-subaru-turkiye-de-tek-cam-tavan-agir-takviyeli-yeni-kasa-dusuk-km-1261811892/detay
Veya...
İyi günler arkadaşlar.
Şu anda megane scenic 2.0 8v kullanıyorum ve düşük bütçeli 4x4 arayışındayım benzinli Manuel. Özellikle mk1 1998 - 2002 forester 2.0 gl ile Scenic RX4 2.0 arasında kaldım.
Scenic de beni korkutan alt takım parça bulunabilirligi.
Forester da ose korkutan kısım lpg...
Kendi tecrubelerimi anlatayım
Santiye de bir adet 4x4 mevcut.
Ön koltuklar rahat ancak arka koltuklar diz mesafesi kısa ve arka kısım süspansiyon berbat.
Sağlamlık kısmına gelirsek normalde ön torsiyon olduğu için bana zayıf görünüyordu ancak aracın canı defalarca çıktı ve tekrar toplandı...
Maden mühendisiyim 5 ay gibi kısa bi süre yer altında çalıştım. ocak çok eski çok büyük karmaşık ve tüneller(galeri) pek de geniş değildi o anları şimdi çok özlüyorum. Karain mağrasınıda gezmiştim yer altı bam başka bir keyif. fırsatım olsaydı mağracılıkta fena olmazdı ancak şimdiye kadar hiç...
Her ikisini de kıllandım ancak şantiye ortamında. ikisi de yanlış hatırlamıyorsam 2010 model civarı idi ve 4x4 de kullanmadım
L200: Oturuş pozisyonu mükemmel görüş açısı oldukça geniş
Süspansiyonlar oldukça yumuşak ve konforlu virajlara da devrilecekmiş hissi veriyor ama devrilmiyor...