quazimato kullanıcısının son içeriği

1. Q

Moskova Ve Petersburg Yardım ??

Ynt: Moskova Ve Petersburg Yardım ?? Merhaba, 2013 yılı mart ayında bu zamana St. Petersburgda yaşıyorum. Daha doğrusu çalışıyorum, işlerimiz her ne kadar yoğun olsada eğer her hangi bir konuda yardıma ihtiyaç duyarsanız memnuniyetler elimden geldiği kadar yardımcı olabilirim. Size St...
  2. Q

Gürcistan İçin Emniyet !!!

Merhaba Gezenbilir sakinleri, Rusya St. Petersburg ilinden Ankara'ya kadar ailem ile birlikte yolculuk yapmayı planlıyoruz. Aracım Rus plakalı bu sebepten Ukrayna ya girme niyetim yok, sorun yaşabilirim. Direk Rusya içerisinden Gürcistan üzerinden Türkiye' ye gitmeyi planlıyorum. İnşallah...
  3. Q

St. Petersburg - Ankara

;) Selam arkadaşlar, bu ay içerisinde düşündüğüm ama ekonomik sıkıntılardan dolayı nisan sonuna salladığım gezim için sizin yorumlarınıza ihtiyacım olacaktır. Vakti olanların, belki benim gözümden kaçırdığım şeyler de olabilir yardımcı olmasını isterim. Uzun solukluk bu gezi için gidişi...
  4. Q

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy İlk rusya ya geldiğimde 3 iş günü içinde yapılması gerektiğini bizzat bizim personel departmanımız söylemişti. son gelen bilgiye göre bize bu şekilde ifade ettiler. """"Sayin Calisanlar, Rusya...
  5. Q

Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiy Biz seçimimizi avrupa üzerinden yaptık. romanya ve polonya için bir şey diyemeyeceğim, oralara daha gidemedim. Ama belarus için sorgusuz sualsiz aracınızla girişte sigorta yaptırarak (hatta...
  6. Q

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler, Sanırım avrupa üzerinden geleceğiz. Elimden geldiği sürece fotoğraflandırıp yolculuğumu sizinle paylaşacağım. Selamlar - Saygılar
  7. Q

Ynt: Aracıyla Azerbaycan , Çecenistan , Dağıstan Ve Gürcistana Gitmek İsteyenlere Çok Önemli Tavsiyeler Arkadaslar selam.... Sitenizi geç keşfettim ama kısa zamanda büyük yararını gördüm. Genelde kulaktan duyma bilgiler yerine buradan birer bir şahit olarak (anlatım tarzı da dahil)...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri