Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Solar regülatörünüze, akü için ısı sensörü bağladınız mı ?"
1. sorunuzu anlamadığımı söylemek istemiştim.
2. ben solar panellerinden gelen kabloları aküden çıkardım. doğru mu yaptım?
aslında 3 yıldır karavan kullanıyorum. bir yılını ise kötü bir deneyim olarak çeki karavan kullandım.
dediğiniz sola ısıtıcıyı hiç duymadım ve yaptırmadım. ne işe yarar.
aslında moto karavanımı iki yıldır kullanıyorum. hiç şebeken dolum yapmadım. sadece güneş paneliyle dolum yaptım. dolabım ufak...
Ben de bir emekli olarak önce çekme karavan, şimdi ise motokaravanda 12 ay yaşamak istiyorum.
sorularım şunlar:
Geceleri kapı ve penceler kapandıktan sonra havasızlıktan bir zarar görür müyüz?
kışın ısıtma için vebosta geceleri uyurken sıkıntı yaratır mı?
biz geçen yılı bir ayı geçkin olarak yunanistan üzerinden Barselona'ya kadar gittik geldik. B sınıfı ehliyetle. kimse sormadı. çekme karavanımızın ruhsatı ve plakası vardı. yeşi sigorta olduktan sonra pek sorun çıkmıyor
Pino Karavan firmasında idi. çarşamba günü alıcılar gelecekti. cevap gelmedi. bir kaç kez aradım cevap gelmedi. satılıp satılmadığını bilmiyorum. satılmamışsa görüşelim. ben motokaravana geçiş yaptığım için satıyorum.
tel.535 391 95 48
bizim Pİno Karavan tarafından yapılmış şakolet modelinde bir çeki karavanım satılıktır. sadece 1 ay kullandım. ruhsatı ve plakası da olup her şeyi hazırdır.
Ben Bursa'da yaşıyorum. Emekliyim.
Artık bundan böyle eşimle birlikte tam zamanlı olarak karavanda yaşamaya karar verdik.
Önce dacia duster alıp çekme karavan alıp avrupa turu yaptık. Ancak çekme karavanla, karavanda tam zamanlı yaşanamayacağını anladım. Bu yıl, aracımı ve karavanı satıp...