raif kaplanoğlu kullanıcısının son içeriği

1. raif kaplanoğlu

Karavan Için Güneş Panelinin Watt'ını Hesaplama

sağolun. ben oldukça acemiyim. yardımlarınıza ihtiyacım var. katkılarınız için teşekkür ederim. dediklerini uygulamaya çalışacağım.
  2. raif kaplanoğlu

"Solar regülatörünüze, akü için ısı sensörü bağladınız mı ?" 1. sorunuzu anlamadığımı söylemek istemiştim. 2. ben solar panellerinden gelen kabloları aküden çıkardım. doğru mu yaptım?
  3. raif kaplanoğlu

aslında 3 yıldır karavan kullanıyorum. bir yılını ise kötü bir deneyim olarak çeki karavan kullandım. dediğiniz sola ısıtıcıyı hiç duymadım ve yaptırmadım. ne işe yarar. aslında moto karavanımı iki yıldır kullanıyorum. hiç şebeken dolum yapmadım. sadece güneş paneliyle dolum yaptım. dolabım ufak...
  4. raif kaplanoğlu

kışın karavanım 6 ay yatacak. acaba akülerimi güneş panellerinden ayırayım mı? çünkü bana böyle önerdiler, akünün daha uzun yaşaması için.
  5. raif kaplanoğlu

Motokaravanda Sürekli Yaşam

Ben de bir emekli olarak önce çekme karavan, şimdi ise motokaravanda 12 ay yaşamak istiyorum. sorularım şunlar: Geceleri kapı ve penceler kapandıktan sonra havasızlıktan bir zarar görür müyüz? kışın ısıtma için vebosta geceleri uyurken sıkıntı yaratır mı?
  6. raif kaplanoğlu

Yunanistana Çekme Karavan Ile Kalınacak Kamp Alanları Ve Rota Tavsiyesine Ihtiyacım Var.

biz geçen yılı bir ayı geçkin olarak yunanistan üzerinden Barselona'ya kadar gittik geldik. B sınıfı ehliyetle. kimse sormadı. çekme karavanımızın ruhsatı ve plakası vardı. yeşi sigorta olduktan sonra pek sorun çıkmıyor
  7. raif kaplanoğlu

Solar Enerji Yardım

Ben 2 akü alsam (150 w), birini 2 panele (150 w), diğeri de araç motoruna bağlansa nasıl olur.
  8. raif kaplanoğlu

Çekme Karavan Aranıyor(resimdeki Benzeri)

Pino Karavan firmasında idi. çarşamba günü alıcılar gelecekti. cevap gelmedi. bir kaç kez aradım cevap gelmedi. satılıp satılmadığını bilmiyorum. satılmamışsa görüşelim. ben motokaravana geçiş yaptığım için satıyorum. tel.535 391 95 48
  9. raif kaplanoğlu

beyefendi, ben de yanıtızı bekliyorum. çünkü ben de yeni karavan yaptırıyorum ve ihtiyaçlarımı sizin deneyimlerinizden yararlanarak yapmak istiyorum
  10. raif kaplanoğlu

Çekme Karavan Aranıyor(resimdeki Benzeri)

bizim Pİno Karavan tarafından yapılmış şakolet modelinde bir çeki karavanım satılıktır. sadece 1 ay kullandım. ruhsatı ve plakası da olup her şeyi hazırdır.
  11. raif kaplanoğlu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Bursa'da yaşıyorum. Emekliyim. Artık bundan böyle eşimle birlikte tam zamanlı olarak karavanda yaşamaya karar verdik. Önce dacia duster alıp çekme karavan alıp avrupa turu yaptık. Ancak çekme karavanla, karavanda tam zamanlı yaşanamayacağını anladım. Bu yıl, aracımı ve karavanı satıp...
  12. raif kaplanoğlu

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ben Raif, yeni bir yaşam tarzı için hazırım. umarım hayal ettiğim gibi bir dünya, karanvan dünyası

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,916
Kayıtlı Üye Sayımız
166,696
Kaydolan Son Üyemiz
BiSQuiT.

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri