ramazan38 kullanıcısının son içeriği

1. ramazan38

terios alacaz karar veremedik!!!

Ynt: terios alacaz karar veremedik!!! merhaba beyler bende eski bir terios kullanıcısıydım şuan suzuki vitaram var modeli 1992 teriostan çok yaşlı ama gönül işte bunu aldım aldım alalıda masraf yaptım motordu şanzumandı 7000 tl para harcadım araç istediğim kıvama geldi terios kullanan ve şuan...
  2. ramazan38

sivasda suzuki v6usta tavsiyesi

Ynt: sivasda suzuki v6usta tavsiyesi cellad usta, sanayide cellad usta dediğinizde herkez tarif eder
  3. ramazan38

1996 Model Suzuki Vitara'da Otomatik Şanzuman Sorunu

Ynt: 1996 Model Suzuki Vitara'da Otomatik Şanzuman Sorunu merhabalar tarif ettiğiniz arıza yukardaki beyfendininde dediği gibi roleden ve şanzumandaki elektrik aksamındaandır benimde başıma geldi arazide öylece kaldım sorun roleden çıktı motorcumu aramıştım oda tarif etti bazı rolelere...
  4. ramazan38

96 MODEL SUZUKI VİTARA İÇİN ÖN CAM RÜZGARLIĞI ARIYORUM

Ynt: 96 MODEL SUZUKI VİTARA İÇİN ÖN CAM RÜZGARLIĞI ARIYORUM merhaba benim aracımda 92 5k vitara eğer alıp ta uyum sorununu aşarsanız banada bilgi verirseniz sevinirim bende almayı düşünüyorum saygılar
  5. ramazan38

Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi

Ynt: Suzuki Vitara 1.6 JLX 5 Kapı Yakıt Problemi öncelikle merhaba benimde 1,6 jlx 1992 modl vitaram var normal şartlarda hep fazla yakıyordu üstelik çekişte hoşuma gitmiyordu motorcuları gezdim dolaştım iş aracın sağlıklı ısınmamasında takıldı iyi bir ustam vardı o işi çözdü aracın ısınması...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

SON KONULAR

Geri