Ramchooo kullanıcısının son içeriği

1. R

Isuzu-D-Max Kaç Kişiyiz?

Merhaba arkadaşlar 2009 rangerdan sonra 2014 v cross ile aranızdayım LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  2. R

Yeni Yılın İlk Gezisi :-)) (hudoff)

Ynt: Yeni Yılın İlk Gezisi :-)) (hudoff) Ne zamandır firsat kolluyorum ama bu camurda at lastikli standard ranger ile size ayak bağı olurum herhalde ☺
  3. R

Ford Ranger Xlt İle Wildtrak Arasındaki Fark

Ynt: Ford Ranger Xlt İle Wildtrak Arasındaki Fark Yararlı fikirler üretebildiysek ne mutlu bize :) fordu almadan pikaplari iyi arastirma firsatimiz olmadi daha sonra mitsubishinin arazide daha yetenekli olduğunu öğrendim.Arac askida kalinca Ranger in lsd si hiç oluyo :(
  4. R

Ford Ranger Xlt İle Wildtrak Arasındaki Fark

Ynt: Ford Ranger Xlt İle Wildtrak Arasındaki Fark Bende 2009 xlt thunder var 2500 cc otomatik vites deri koltuk koltuk isitma vs var Wildtrak modelleri 3000 cc uzeri olduğu için vergi delisi olursunuz bence değmez Şimdiki aklım olsa sırf dif.kilit için l200 alırdım. Ranger in yeni kasaları...
  5. R

Tanışma Köşesi (Off-Road)

Ynt: Tanışma Köşesi (off-road) Merhaba arkadaşlar adım Ramazan ocak ayında foruma üye oldum ama maalesef vakitsizlikten sizlerle tanışıp organizasyonlara katılamadım. 2009 model sadece a/t lastikli standart Ford Ranger'ımız var. Artık aracıma uygun gezilerde yer almak istiyorum :) herkeze iyi...
  6. R

Ranger İçin Geri Görüş Kamera

Ynt: Ranger İçin Geri Görüş Kamera Hocam forum kuralları gereği linkler engellendi. geri vites kamerası 4,3" monitör olarak sorgularsan uygun cihazları göreceksin. :)
  7. R

Ynt: Ranger İçin Geri Görüş Kamera Ben yanıtlıyım bari :P Ford focus plaka ışığına takılan kamera+4,3" monitör +işçilik 200 tl ye hallettim. ;)
  8. R

Herkeze Selam, Arkadaşlar yeni aldığımız thunder ın boru tipindeki arka korumalığını ve park sensörlerini dün söktürdük ve harici satılan tamponlardan taktırdık.Şimdi kameralı park sistemlerinden yaptırmak istiyoruz. Bu cihazlardan kullanan vardır illa ki sizce hangi tip ürünler daha kullanışlı...
  9. R

Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım

Ynt: Sitedeki Ford Ranger Sahiplerinin Listesini Çıkaralım Merhaba arkadaşlar 2009 otomatik thunder ile aranızdayım. Ramazan Özsoy Saygılar..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,842
Kayıtlı Üye Sayımız
166,944
Kaydolan Son Üyemiz
Bir öğretmen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri