Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aslında tank gibi bir araç.Fakat Belli kriterler var.
Başta bu araç deneyim istiyor.Baska araçlara benzemeyen tabiatları mevcut.Pek tabiğki benim gibi off road yapacak yada dağ tepe gezeceksen aracın baştan aşağı yenilenmesi ve takviye edilmesi gerekiyor.Motor ve yürüyen akşamda bunlara dahil.
Yine bir anekdot Yeşil köy başta olmak üzere uçmayan köy kalmamış Ali ismet bey ve ekibi Uçmayan köy kalmasın kampanyası ile mümkün mertebe isteyen merak eden tüm köylüleri ağarlayıp uçurmuşlar.Ayrıca bünyesinde M.S.Ö havacılık müzesinde birbirinden nadide ucakları barındırmakta.
Bilindiği üzere
Türk mizahının en büyük nüktecisi,filozofu, düşündüren,güldüre kültürümüze ayrı bir renk nüans katan adam. Nasreddin Hoca 1208 yılında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin Hortu köyünde doğmuş ve ilk eğitim öğretimini burada tamamlamıştır. Anadolu’nun çeşitli vilayetlerinde...
Bilindiği üzere
Türk mizahının en büyük nüktecisi,filozofu, düşündüren,güldüre kültürümüze ayrı bir renk nüans katan adam. Nasreddin Hoca 1208 yılında Eskişehir’in Sivrihisar ilçesinin Hortu köyünde doğmuş ve ilk eğitim öğretimini burada tamamlamıştır. Anadolu’nun çeşitli vilayetlerinde...
Solar mahiyetinde fotovotoit bir yapıdır. üzerine gelen direkt ya da yaygın ışın tayfların ,dalgaları elektriğe çevirirler. güneş ışığını doğrudan elektrik enerjisine çevirmeye dayalı sistemlerdir.Geçmişte uzay programlarında modülün güç kaynağını besleme prensibine dayalı üretilmiş ,gereken...
Günümüzde mikro işlemci bazında, manual pek çok hazır ekipman bulunmakta.Ancak her araçta standart tüketim,kullanım uygulamaları yapılamamaktadır. Üstün körü yada hesaplamadan kurulan sistem pekte verimli olamayacağı yada kış şartlarında neredeyse hiç kullanılamamaktadır.Ne yazıktırki ticari...